Populära

Vad handlar Far Cry 6?

Vad handlar Far Cry 6?

Far Cry 6 tar med dig till en adrenalinstinn gerillarevolution i modern tid. Gör gemensam sak med gerillan och driv bort diktatorn Antón Castillo och hans tonårsson Diego, som spelas av Hollywoodstjärnorna Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) och Anthony Gonzalez (Coco).

Vilket Far Cry är bäst?

Efter att ha sammanställt tusentals röster står det klart att Far Cry, alltså originalet, är det spelet ni håller näst högst (3,7 av 5). Klart högst snitt fick emellertid Far Cry 3 (4,1). Överlag håller de numrerade huvuddelarna i serien högre snitt – förutom Far Cry 2 som ramlade ner till 2,8.

När släpps Far Cry 6 i Sverige?

Far Cry 6[redigera | redigera wikitext] Far Cry 6 är ett förstapersonsskjutspel som utvecklats av Ubisoft Toronto och publicerats av Ubisoft. Det är det sjätte spelet i huvudserien av Far Cry och släpptes den 7 oktober 2021 till Microsoft Windows, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X och Google Stadia.

Vart spelas Far Cry 6?

Far Cry 6 utspelar sig på den fiktiva ön Yara, modellad på Kuba, där Anton Castillo – spelad med vanligt hot och charm av den lysande Giancarlo Esposito ( Breaking Bad -fans, kommer du genast att veta) – nyligen har svept till makten och tränar hans diktatoriska muskler.

Hur långt är Far Cry 6?

Om du vill slutföra huvudberättelsen och gör en hel del av de extra tillbehören, då Far Cry 6 -spellängden för dig bör vara cirka 20 till 25 timmar totalt. Vi sjönk på ungefär ytterligare 10 timmar på toppen av historien och vi har fortfarande vägar att gå för att 100 procent det.

När kom Far Cry?

Far Cry är ett datorspel från 2004 utvecklat av Crytek och utgivet av Ubisoft. Det är det första spelet i en spelserie med samma namn.

När släpps Far Cry 6 till PC?

Far Cry 6 släpps för PC och konsoler 7 oktober 2021.

Hur mycket kostar Far Cry 6?

Det billigaste priset för Far Cry 6 (PS4) just nu är 229 kr.

När kommer Far Cry 7 ut?

Vi har ingen aning om när spelet efter det kommer att släppas, men en rimlig gissning är 2023. Det har funnits några udda spinoff-delar i Far Cry-serien tidigare, främst Far Cry Primal från 2016 och Far Cry: New Dawn från 2019.

När kommer nästa Far Cry?

Efter att ha spelat som Vaas Montenegro från Far Cry 3 i november och Pagan Min från Far Cry 4 i januari, visar det sig att vi inte behöver vänta två månader på nästa Far…

När kom Far Cry 5 ut?

27 mars 2018Far Cry 5 / Släpptes första gången
Far Cry 5 är ett förstapersonskjutarspel utvecklat av Ubisoft Toronto och Ubisoft Montreal samt är utgiven av Ubisoft. Spelet släpptes 27 mars 2018 till Windows, Playstation 4, Xbox One och Google Stadia. I februari 2019 släpptes Far Cry New Dawn som är en spinoff på Far Cry 5.

Hur mycket kostar Far Cry 6 PC?

Det billigaste priset för Far Cry 6 (PC) just nu är 246 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin PC-spel med ett genomsnittligt betyg på 2.8 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 4 butiker.

Share this post