Ny

Vilken the ordinary ar bast?

Vilken the ordinary är bäst?

1. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Hydration Support Formula. Hyaluronic Acid 2% + B5 Hydration Support Formula är enkel men effektiv och ger huden maximal återfuktning. Den koncentrerade dosen hyaluronsyra i tre olika molekylstorlekar penetrerar hudlagren för att låsa in fukten.

Vilka Ordinary produkter ska man inte blanda?

Blanda inte med produkter som innehåller C-vitamin eller syror eftersom de minskar effekten av antioxidanterna. Kan kombineras med övriga produkter. Använd morgon och kväll. The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% – Anti-age serum som är fullt av antioxidanter.

Hur använder man Ordinarys produkter?

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution (30ml) – Ett exfolierande serum som verkar porsammandragande. Salicylsyra är peelande och har en uppljusande effekt på hyperpigmenteringar. Passar till dig som har en oren hud. Hur du använder: Applicera några droppar i ansiktet efter rengöring, men före ansiktskräm t.

I vilken ordning ska man använda the ordinary?

på basrutin: rengöring, ansiktsvatten/toner, kräm/olja och spf. Bygg på din rutin med serum och andra produkter för att jobba på specifika områden/hudtillstånd. The Ordinary rekommenderar att man använder max 3 av deras serum i sin morgon- resp. kvällsrutin.

Är The Ordinary serum bra?

Resultatet blev en jämnare ton och klarare hy. Det kändes verkligen som att den löste upp varje liten por jag hade i ansiktet och rensade ut. Den innehåller hyaluronsyra vilket ni vet att jag älskar eftersom att det är en molekyl som binder fukt upp till 1 000 ggr sin egen vikt samt Vitamin B5 för cellförnyelse.

Är The Ordinary Niacinamide bra?

Niacinamide 10% + Zinc 1%: (länk) Detta eftersom Niacinamide kan göra så att huden inte kan ta upp vitamin C i andra ansiktsprodukter ordentligt. Det här serumet är också väldigt effektivt mot finnar och jag brukar applicera det i hela ansiktet. Produkten har jag även märkt är bra för hudens elasticitet.

Vilka hudvårdsprodukter ska man inte kombinera?

Hudterapeutens lista: Dessa bör du inte blanda!

  • Retinol + stark sol = pigmenteringar och solskador.
  • Retinol + peeling (både kemisk och fysikalisk) = rodnad och känslighet.
  • Aknepreparat + aktiva ingredienser = irritation.
  • Retinol + C-vitamin = too much to handle.
  • AHA + BHA i samma rutin = too much to handle.

Kan man använda två olika serum?

Många gånger går det bra att kombinera flera olika serum, alternativt använda ett serum på dagen och ett annat på kvällen (C-vitamin och retinol är toppen att varva dag- och kvällstid). Om du är osäker på vilka serum som fungerar för just dig, kontakta våra hudterapeuter, så hjälper de dig!

Varför är The Ordinary så billigt?

The Ordinary har blivit väldigt hypat det senaste. Min första reaktion när jag tittade närmare på hudvårdsmärket var ”HUR kan det vara så billigt?”. En produkt ligger mellan 45 – 199 kr. Produkterna innehåller aktiva rena ingredienser och kostar i princip ingenting jämfört med konkurrenter.

Är Ordinary bra?

Upplever den ganska klistrig precis som hyaluronsyran, men tycker att min hud absorberar snabbt. Niacinamide & zink: Den här produkten var jag mest pepp på när jag skulle börja med The Ordinary. Den ska vara drömmen mot stora porer, oljig hy och är antiinflammatorisk. Hejdå till porer var det jag mest såg fram emot!

Vad behövs i en Hudvårdsrutin?

Nedan följer 6 steg som varje hudvårdsrutin bör innehålla för att nå maximalt resultat;

  1. Ansiktstvätt. Självklart för många men inte för alla.
  2. Toner. Tonern avfärdas ofta och det är synd, då den gör det lilla extra för huden som gör din rutin mer effektiv med ett finare resultat.
  3. Exfoliering.
  4. Serum.
  5. Återfuktning.
  6. Solskydd.

Vad är Niacinamide bra för?

Några av de positiva effekterna är mindre synliga porer, en starkare och friskare hudbarriär, bättre fukthalt, jämnare hudton och minskade ålderstecken. Ovanpå det hjälper den till att balansera huden och ge den mer lyster.

https://www.youtube.com/watch?v=fctq85P2AJY

Share this post