Ny

Vilka var de tva gitarrist broderna som bildade stommen i bandet Dire Straits?

Vilka var de två gitarrist bröderna som bildade stommen i bandet Dire Straits?

Dire Straits i Norge 1985. Phonogram, Vertigo, Warner Bros. Dire Straits var en brittisk rockgrupp, aktiv mellan 1977 och 1995, bildad av sångaren och gitarristen Mark Knopfler, basisten John Illsley, gitarristen David Knopfler samt trummisen Pick Withers i Deptford, London.

Var bor Mark Knopfler?

Under åren har Mark Knopfler varit gift tre gånger. Under åren han bodde i Leeds var han gift med Kathy White som han hade varit tillsammans med sedan skoltiden, men det bröts innan Knopfler flyttade till London 1973.

Hur gammal är Mark Knopfler?

72 år (12 augusti 1949)Mark Knopfler / Ålder

Var allt Amy Winehouse?

Amy Jade Winehouse, född 14 september 1983 i London, död 23 juli 2011 i Camden i London, var en brittisk sångerska och låtskrivare, känd för sin djupa altröst och sin eklektiska blandning av musikgenrer som rhythm and blues, soul och jazz.

Vem sjunger i Genesis?

Phil Collins
Peter GabrielRay Wilson
Genesis/Sångare
Phil Collins LVO, egentligen Philip David Charles Collins, född 30 januari 1951 i Chiswick i London, är en brittisk sångare, låtskrivare, pianist, trummis, skådespelare och författare. Collins har haft stora framgångar både som medlem i rockgruppen Genesis och som soloartist.

Vilka droger tog Amy Winehouse?

Azzopardi säger att hon tog med Winehouse till en langare, som hon ska ha köpt både crack och heroin av. – Jag vill att Amys familj ska veta sanningen om vad som hände, säger han.

Vart föddes Amy Winehouse?

14 september 1983, Chase Farm Hospital, Enfield Town, StorbritannienAmy Winehouse / Född

När slutade Peter Gabriel i Genesis?

Gabriel lämnade Genesis 1975, och ersattes som sångare av bandets trummis Phil Collins.

Varför dog Amy?

Nu är det bekräftat att Amy Winehouse dog av alkoholförgiftning. En andra utredning av sångerskans död är klar och den bekräftar att hon hade 416 milligram alkohol per deciliter i blodet då hon hittades. Det är fem gånger mer alkohol i blodet än gränsen för rattfylleri i Storbritannien.

Vilka kändisar dog vid 27 års ålder?

Den bisarra 27 Club Den förste som dog var Brian Jones, som tillsammans med Mick Jagger och Keath Richard var med och bildade Rolling Stones. Den 18 september 1970 dog Jimi Hendrix, den 4 oktober 1970 Janis Joplin och den 3 juli 1971 Jim Morrison, sångaren i The Doors. Alla fyra dog endast 27 år gamla.

Share this post