Blogga

Vart kan man se Hungergames?

Vart kan man se Hungergames?

The Hunger Games | Netflix.

Vart kan man se Hunger games 2?

Den är en långfilm med en speltid på 2h 26min. ”The Hunger Games: Catching Fire” finns nu att streama på Netflix, HBO Max, Amazon Prime, Viaplay, Tele2 Play, Google Play och YouTube Movies och att hyra och att köpa på iTunes, Rakuten TV, Blockbuster och SF Anytime. Klicka på en länk för att se den nu!

Vad går hungerspelen ut på?

Varje år måste de 12 distrikten i Panem välja en tonåring pojke och flicka genom lottdragning till hunger- spelen, en TV-kamp på liv och död. Enbart vinnaren över- lever och vinner spelet. När Katniss (en tränad bågskytt), yngre syster Primrose lottas fram, tar hennes syster frivil- ligt hennes plats.

I vilken ordning kommer Hunger Games?

The Hunger Games (film)

The Hunger Games
Budget $78 miljoner
Intäkter $691,24 miljoner
Uppföljare The Hunger Games: Catching Fire
IMDb SFDb Elonet

Hur många filmer har Hunger Games?

The Hunger Games2012
The Hunger Games: Catching Fire2013The Hunger Games 3: Mockingjay del 12014The Hunger Games 3: Mockingjay del 22015
Hunger Games/Filmer

Vad är Hunger Games?

I ett dystopiskt samhälle där tonåringar slåss på liv och död i det direktsända evenemanget Hungerspelen bestämmer sig 14-åriga Katniss Everdeen för att ta sin lillasysters plats på arenan för att rädda hennes liv.The Hunger Games / Filmsynopsis

När släpptes Hunger Games?

23 mars 2012 (Sverige)The Hunger Games / Premiär

Hur slutar första Hunger Games?

Den avslutande delen av Hungerspelen har på samma sätt som i fallet Twilight delats upp i två delar. Den tredje upplagan av Hungerspelen får en som inte läst böckerna att famla efter slitna fraser som ”koka soppa på en spik” och ”less is more”. Trean tar vid där tvåan slutade, men utan att leda någonstans.

Hur många sidor har Hunger Games boken?

E-bok

Format Pocket
Läsålder Unga vuxna
Serie Hungerspelen (del 1)
Författare Suzanne Collins
Antal sidor 303

Hur ofta är Hungerspelen?

Varje år hålls ”hungerspelen” av regimen, som en påminnelse till distrikten om vem som har makten. Spelet är skapat för att hålla folket i schack helt enkelt, och visa att regimen bestämmer, så att diskrikten inte ska göra uppror som tidigare.

Share this post