Ny

Hur lang tid granskas annons blocket?

Hur lång tid granskas annons blocket?

Samtliga annonser granskas innan publicering. Dagtid på vardagar publiceras en annons normalt inom två timmar. På helger sker granskning vid två tillfällen per dygn och därför kan det ta längre tid innan annonsen publiceras om den läggs in under en helg. Om annonsen inte godkänns har du möjlighet att ändra den.

Hur lång tid tar det att få upp en annons på Blocket?

En betald annons granskas enligt Blockets Regler och läggs normalt ut inom två timmar. Annonser som betalats sent på kvällen läggs ut på morgonen. I granskningen förekommer det att små ändringar görs för att förbättra annonsens kvalitet.

Varför får man inte sälja bröstpump på Facebook?

Det enda som är okej att sälja på Facebook under kategorin Vårdprodukter är tillbehör för livsstil och fitness. Till exempel träningsklockor. Det är förbjudet att sälja termometrar, första hjälpen-paket, bröstpumpar och skenor för fysiska skador.

Får man höja priset på Blocket?

Det hade i detta scenario istället varit du som lämnade ett anbud om du säger att du vill köpa bilen, och detta är säljaren fri att acceptera eller förkasta. Svaret på din fråga blir således att du inte har en rätt att köpa bilen för 37 000kr, företaget har rätt att ändra priset om de vill.

Hur får man svar på Marketplace?

Tänk på att det här formuläret endast är till för feedback och att du inte kommer att få något svar. Inkludera ingen personlig information om dig själv eller någon annan. Läs mer om hur man anmäler något till Facebook. Din feedback hjälper oss att förbättra det här svaret.

Vad kostar det att sänka priset på Blocket?

  1. Gå in under fliken “ Mina annonser “, här finner du de annonser som du har publicerad på sajten.
  2. Klicka på alternativet “ Ändra annons “ bredvid den annonsen som du vill genomföra din ändring i.
  3. När du gjort detta så klickar du på “ Ändra “

Vad får man inte sälja på Facebook?

Inte en verklig vara: Allt som inte är en fysisk produkt som är till salu. Exempelvis är ”söker efter”-inlägg, inlägg om borttappat och upphittat, skämt och nyheter inte tillåtna. Tjänster: Det är inte tillåtet att sälja tjänster (exempelvis städning) på Marketplace.

Share this post