Blogga

Vad betyder strunt?

Vad betyder strunt?

Strunt betyder i stort sett samma sak som skräp.

Vad menas med tillsammans?

Ordet tillsammans är en synonym till i sällskap och totalt och kan bland annat beskrivas som ”i sällskap, ihop”. Ordet är motsatsen till ensam. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av tillsammans samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är ett annat ord för och?

Och betyder i stort sett samma sak som samt.

Vad betyder ordet sammanställning?

Ordet sammanställning är en synonym till summering och utredning och kan bland annat beskrivas som ”handlingen att sammanställa något”.

Kan kallas Lappri?

lappri i ordbok från 1870 Betydelse: Saker af intet värde.

Vad betyder dunster?

Ordet dunst är en synonym till ånga och stank och kan bland annat beskrivas som ”gas, ånga”. Ordet används i uttrycket ”slår blå dunster i ögonen på någon” som betyder ”vilseleder någon”.

Vad är ett samarbete?

Samarbete, ibland även kollaboration eller kooperation, är när två eller flera organismer, personer, grupper, organisationer eller länder genomför arbetsuppgifter tillsammans för gemensam nytta, till skillnad från att konkurrera för egennytta.

Har envis?

envis i ordbok från 1870 Betydelse: Kallas den, som, utan att lyssna till förnuftiga skäl, vidblifver sin mening, föresats eller sitt beslut, ehuru de äro stridande mot det rätta. Betydelse: Utmärka en hög grad af trägenhet. Brukas både om sak och person.

Vad är ett stråk?

Stråk kan avse: Stråk – inom fluiddynamiken vid stationärt flöde samma som partikelbana. Stråk (musikalbum) – ett album från 1986 med Ted Ström. Stråkar – de stränginstrument som kan spelas med stråke.

Kan vara orden korsord?

Synonymer till orden

  • samfund, sammanslutning, loge, gille. utmärkelse, medalj, förtjänsttecken, dekoration, kraschan.
  • Användarnas bidrag. förening.

Vad är en affärsverksamhet?

Med affärsverksamhet menas inom sekretesslagstiftningen sådan verksamhet som är, antingen i sin helhet eller i viss avgränsad del, affärsinriktad.

https://www.youtube.com/watch?v=gDpV9kyEZRk

Share this post