Blogga

Hur kommer jag at mitt Outlook konto?

Hur kommer jag åt mitt Outlook konto?

Gå till inloggningssidan för Outlook.com och välj Logga in. Ange din e-postadress eller ditt telefonnummer och välj Nästa. På sidan Ange lösenord avmarkerar du Jag vill förbli inloggad. Ange lösenordet och välj Logga in.

Vad är skillnaden mellan Hotmail och Outlook?

Den största skillnaden mellan Outlook.com och Hotmail är utseendet. Medan Hotmail är en ganska rörig sajt är Outlook.com avskalad och stram. Den har dessutom fått samma färgskala och upplägg som Windows 8 och den är anpassad för pekskärmar. Tjänsten är också kopplad till de sociala nätverken.

Är Outlook Hotmail?

Hotmail är nu Outlook.com.

Vad används Outlook till?

Med hjälp av Outlook kan du organisera dina e-postmeddelanden, kalendrar, kontakter, uppgifter och att göra-listor på ett och samma ställe. En sådan organisering utgår från ditt e-postkonto.

Kan inte logga in på min Outlook?

Återställ ditt lösenord: Du kan behöva återställa lösenordet för ditt konto via:https://account.live.com/password/reset. Se om du kan logga in på kontot från en annan dator, försök att logga in på andra Microsoft-webbplatser eller -tjänster samt kontrollera din brandvägg eller ditt antivirusprogram.

Vad hände med Hotmail?

Den 31 juli 2012 uppgav Microsoft att Hotmail skulle ersättas av en ny tjänst, kallad Outlook.com. Den 3 april 2013 stängdes Hotmail och ersattes av Outlook.com.

Vad är det för fel på Hotmail?

När vi lanserade förhandsversionen av Outlook.com sa vi att vi skulle uppgradera alla Hotmail-konton till Outlook.com. För att övergången ska gå så smidigt som möjligt kommer den att ske gradvis.

Har Hotmail se eller com?

Nu kan du registrera en ny e-postadress på Hotmail.se. I kampen mot Googles Gmail har Microsoft nu öppnat upp möjligheten att skapa ett nytt e-postkonto under den svenska domänen, Hotmail.se. Vill du ha en ny adress med ett roligare användarnamn så finns nu chansen att det namn du vill ha är ledigt.

Share this post