Allmänning

Hur hog ar sulan pa Nike Air Force 1?

Hur hög är sulan på Nike Air Force 1?

Mått

sulans höjd 3 cm
höjd 9 cm
klack 4 cm

Vad är Nike Air Force?

Air Force 1 är en basketsko från Nike. Skomodellen är mer eller mindre kultklassad, då den hängt med sedan 1982. Air Force 1 var den första basketskon med luftdämpning i sulan. Alla Nike’s senare modeller har tekniken i Air Force 1 som grundsten.

Vad betyder Nikes symbol?

Logotypen designades för ett skomärke och inte för företaget, men ikonspråket och logotypen växte till liv och BRS döptes om till Nike, Inc 1978. Idén bakom Nikes logotype var att återspegla den grekiska gudinnan Nikes segervingar. (Nike kallas Victora i den romerska mytologin och står för Victory/Seger).

Vad är Nike Air Force gjorda av?

För att hitta tillbaka till den ursprungliga Air Force 1-modellen fick man även återgå till tjockare läder som skrynklar sig på ett mer naturligt sätt. ”En högkvalitativ basebollhandske blir bättre ju mer du använder den. Det var den upplevelsen vi ville ge kunden”, berättar Tolliver.

Vart finns Air Force 1?

Nike Air Force 1 LV8 Perfekt för att hålla sig up to date inom Air Force 1-familjen. Spana in vårt utbud av Air Force 1 LV8 idag på JD Sports.

Vem säljer Nike Air Force?

Nike Air Force 1 ’07 (Herr)

  • Footish. Nike Air Force 1 07 – White male. 1 268 kr Inkl. frakt.
  • Unisport. Nike Sneaker Air Force 1 ’07 – Vit/Svart adult. 1 249 kr. Upp till 6 dagar.
  • Nike Store. Sko Nike Air Force 1 ’07 för män – Svart. 1 249 kr. Kolla butiksidan.
  • ASOS. Nike – Air Force 1 ’07 Svarta sneakers Svart 40.5 male. Okänd frakt.

Vart finns Air Force?

Vart tillverkas Nike Air Force 1?

Företaget säger att det en av flera åtgärder för att öka insynen och kontrollen över hur deras kläder tillverkas. Det i särklass största tillverkningslandet är Kina, där 124 fabriker ligger.

Vart kommer namnet Nike ifrån?

Namnet Nike kommer från den forngrekiska mytologin. Nike är segerns gudinna, framställd som en bevingad kvinnogestalt. Källa Nationalencyklopedin: ”Nike från Samothrake, marmorstaty av den grekiska segergudinnan, daterad till c:a 190 f.

Vem är guden Nike?

Nike är segergudinnan i den antika grekiska mytologin. Buren av sina vingar följer hon alltid Athena, den strategiska krigföringens gudinna. Men Athena, eller Minerva som hon kallades i det antika Rom, var också vishetens gudinna och konsternas beskyddare.

Vart tillverkas Nike Air Force?

Hur tillverkas Nike Air Force 1?

Sedan 2008 innehåller Nike Air-sulor minst 50 % återvunnet fabriksavfall. Sedan 2020 drivs Nikes alla Air Manufacturing Innovation-anläggningar i Nordamerika med 100 % förnybar vindenergi. Vi återanvänder över 90 % av avfallet från material som används till våra Air-sulor för att göra nya, innovativa dämpningssystem.

Share this post