Ny

Var kommer Adam Palsson ifran?

Var kommer Adam Pålsson ifrån?

Haninge kommunAdam Pålsson / FödelseortHaninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm.
Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland. I öster gränsar kommunen till Östersjön med Stockholms södra skärgård. Wikipedia

Kan Adam Pålsson sjunga?

Pålsson var även sångare i popbandet ÅR&DAR, och sjunger även i Ted – för kärlekens skull. Han vann Kristallen 2017 som årets manliga skådespelare i en tv-produktion för sin roll i Innan vi dör.

Hur gammal är Adam Pålsson?

34 år (25 mars 1988)Adam Pålsson / Ålder

Hur blev Adam Pålsson känd?

Adam Pålsson gestaltade gryende homokärlek under 1980-talets grymma aidsepidemi. Serien hyllades i Sverige och utomlands. Året därpå gjorde han titelrollen i Amadeus på Dramatens stora scen, och därefter högprofilerade SVT-produktioner som Bron och Innan vi dör.

Vart bor Adam Pålsson?

Adam Gustav Justus Pålsson bor i en lägenhet i Stockholm. Hans lägenhet är värderad till ca 8 290 000 kr.

Vem sjunger i filmen om Ted?

I hela filmen är det Adam Pålsson som sjunger Ted Gärdestads låtar och han berättar att inspelningen av dem egentligen var den bästa förberedelse man kunde tänka sig.

Vem sjunger i filmen Ted?

Ted (film)

Ted
Skådespelare Mark Wahlberg Seth MacFarlane Mila Kunis Giovanni Ribisi Joel McHale
Berättare Patrick Stewart
Originalmusik Walter Murphy
Fotograf Michael Barrett

Vad är Adam Pålsson rädd för?

Jag varit rädd för att omvärlden inte ska förstå min talang. – Jag drömde jättemycket om kärleken med stort K.

Hur lång är Adam Pålsson?

1,83 mAdam Pålsson / Längd

Vem spelar Ted Gärdestad i filmen?

TED – FÖR KÄRLEKENS SKULL, filmen om en av Sveriges mest älskade artister och hans dramatiska, kontrastrika och alltför korta liv. Som tidigare berättats spelas Ted av den högaktuelle Adam Pålsson och filmen regisseras av Hannes Holm, som senast regisserade succén En man som heter Ove.

Share this post