Allmänning

Vem har skapat Star Stable?

Vem har skapat Star Stable?

Företaget bildades år 2010 av Ola Ahlvarsson och Johan Edfelt, då under namnet World of Horsecraft. År 2011 lanserades Star Stable Online, ett webbaserat spel riktat mot unga tjejer.

Hur mycket tjänar Star Stable?

Mer om STAR STABLE ENTERTAINMENT STAR STABLE ENTERTAINMENT AB har 143 anställda och gjorde ett resultat på 30 246 KSEK med omsättning 373 360 KSEK under 2020.

När kom Starstable ut?

Hej, någon som vet när sso ”kom ut”? I oktober 2011!

När fyller Starstable år 2021?

Det är dags att fira världens bästa spel, för idag börjar vårt stora födelsedagskalas för Star Stable som fyller 7 år! Vi kommer fira vår födelsedag fram till den 17 oktober, så passa på att delta i festligheterna medan de varar!

Vilket land kommer Star Stable ifrån?

Star Stable Online, ibland förkortat SSO, är ett äventyrsspel skapat av den svenska spelutvecklaren Star Stable Entertainment AB. I Star Stable får spelaren uppleva olika äventyr och händelser på ön Jorvik, men även ta hand om sina hästar och chatta med andra spelare online.

När fyller Star Stable 10 år?

Svenska onlinespelet Star Stable fyller 10 år – ”De sa att det var en galen idé att göra ett spel för tjejer” I september 2011 lanserade Star Stable Entertainment sitt flaggskepp Star Stable Online (SSO); ett häst- och äventyrsspel skapat för att ge tjejer en plats i spelvärlden.

Kan man tjäna Star Coins?

Nej, man kan inte tjäna Star Coins. Beroende på din Star Rider-prenumeration kan du få Star Coins som en veckopeng varje helg och sen kan ytterligare Star Coins köpas på vår webbplats. Du hittar även specialerbjudanden på Star Coins i Star Stable-butiken.

Hur får man Star Coins gratis?

Bli en del av Star Stables magiska värld där du får Star Coins gratis! Använd dessa Star Stable koder och få Star Coins samt Star Rider helt gratis vid inloggning!

Hur låser man upp Epona SSO?

Epona är det område som kräver högst level från spelaren, som måste ha utfört uppdrag i Den Gömda Dinosauriens Dal för att få tillgång till området. Det krävs också att spelaren har slutfört alla tidigare uppdrag med Mr. Kembell samt att spelaren har minst ryktet Vänligt Inställd med G.E.D.:s. Jarlaheimskontor.

Hur många spelar SSO i världen?

Star Stable Online, även känt som Star Stable och SSO, är ett hästinriktat MMORPG utvecklat av Star Stable Entertainment. Från och med juni 2017 har spelet över 10 miljoner registrerade spelare.

Share this post