Trendig

Hur laddar man ner EA Play pa PS4?

Hur laddar man ner EA Play på PS4?

Så här köper du ett EA Play-abonnemang Om du vill ladda ned ett spel eller en tidig testversion söker du på PlayStation Store och laddar sedan ned det till din konsol. Välj PlayStation Store på hemskärmen. Sök efter EA Play (sökfunktionen finns högst upp på skärmen).

Hur tar jag bort mitt EA-konto?

Hur avslutar jag mitt EA-konto?

  1. Du kan inte själv avaktivera eller radera ditt EA-konto.
  2. Att radera spelkontot går inte att göra ogjort och vi kommer inte att kunna återställa det, dina spelföremål eller dina framsteg i spel kopplade till kontot.
  3. Varför har jag ett EA-konto om jag bara spelar Pogo eller SW:TOR?

Hur byter man EA-konto på FIFA?

Redigera grundläggande information

  1. Gå till dina inställningar för EA-konto och betalning.
  2. Klicka på fliken Om mig.
  3. Klicka på Redigera bredvid:
  4. Skriv in koden som vi skickar till dig för att bekräfta din identitet och ändra sedan som du vill!

Vad ingår i EA Play PS4?

Tidigare kallad EA Access på Xbox One och PS4, och Origin Access på PC, EA Play är en prenumerationstjänst som erbjuder ”allt-du-kan-äta”-åtkomst till Electronic Arts bakre katalog med spel, plus tidsbestämda tester och tidig åtkomst för nya spel. Du får också 10 procent rabatt vid köp av nya eller framtida spel.

Hur loggar man in på sitt EA konto?

Logga in på ea.com för att se om du redan är registrerad. Om du inte är säker på vilken e-postadress du ska använda kan du testa e-postadressen som du använder till Nintendo, Google Stadia, PlayStation™Network eller Xbox Live. Har du glömt lösenordet kan du klicka på Har du glömt ditt lösenord? för att återställa det.

Hur byter man konto på FIFA 22?

Klicka på rullgardinsmenyn Konton mitt på skärmen och välj Kontosäkerhet. Gå till fliken Länkningar. Rulla ner till Kopplade konton.

Vad får man med EA Play?

Med EA Play skaffar du detta: Lås upp exklusiva utmaningar och belöningar, medlemsexklusivt innehåll, tidiga testversioner av nya spelsläpp och tillgång till ett bibliotek med topptitlar. Du kan spela utvalda nya spel i upp till 10 timmar redan innan de släpps.

Share this post