Allmänning

Varfor saljs inte PS4 langre?

Varför säljs inte PS4 längre?

Detta kommer efter avslöjandet att en lokal japansk återförsäljare informerade sina kunder om att den inte längre kommer att ha flera PS4-varianter. Den hävdade via skyltar i butiken att detta berodde på att tillverkaren avslutade produktionen.

När kommer PS4 Pro ut?

Playstation Pro lanserades i november 2016 och den stora skillnaden mellan de båda konsolerna är att Pro är kraftfullare och klarar av att spela upp spel i 4K.

När kommer fler PS4?

Sony-partners som arbetar med att tillverka konsolerna avslöjar nämligen att de planerar förlänga Playstation 4-produktionen och fortsätta under hela 2022, trots att de ursprungligen planerade att avsluta den sent förra året.

Hur mycket kostar Spiderman?

Det billigaste priset för Marvel’s Spider-Man (PS4) just nu är 179 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin PlayStation 4-spel med ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5. Våra användare uppmärksammar bland annat ”Kvalitet” som en utmärkande egenskap.

Var tillverkas PS4?

Konsolerna tillverkas nämligen av det omstridda företaget Foxconn – som tvingat kinesiska studenter att arbeta gratis. Taiwanesiska Foxconn, världens största tillverkare av elektronik, är vana vid att befinna sig i blåsväder.

Hur mycket kostar det billigaste PS4?

Det billigaste priset för Sony PlayStation 4 (PS4) Slim 500GB 2016 just nu är 3 390 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin Spelkonsoler med ett genomsnittligt betyg på 4.2 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 8 butiker.

När kommer PS5?

Playstation 5 (även känd som PS5) är en spelkonsol, som är tillverkad av Sony Interactive Entertainment. Konsolen lanserades i vissa utvalda länder den 12 november 2020 och den 19 november i resten av världen samma år. Konsolen har stöd för 8K-grafik, VR och 3D-ljud. Sony har släppt en ny kontroller som man får med.

Hur mycket kostar Marvel?

Marvel’s Spider-Man

  • CdKey. Marvel’s Spider-Man (PS4) 229 kr.
  • Niotek. Spider-Man Playstation 4. 299 kr.
  • Dindator. SONY Marvel’s Spider-Man PS4. 589 kr.
  • Compliq. SONY Marvel’s Spider-Man PS4. 634 kr.

Share this post