Ny

Vad heter krabban i Vaiana?

Vad heter krabban i Vaiana?

Men min favorit är ändå den glittrande krabban Tamatao (Jermaine Clement) med sin glamrock – Liberace möter David Bowie.

Vad heter Vaianas pappa?

Rollista

Figur Engelsk röst Svensk röst
Maui Dwayne Johnson Björn Bengtsson
Heihei Alan Tudyk
Tala Waialiki Rachel House Gunvor Pontén
Tui Waialiki Temuera Morrison Jamil Drissi

Vem gör rösten till Vaiana?

Wiktoria gör Disneyröst. Hon har aldrig dubbat förut, men blev överlycklig när hon fick frågan. Nu gör hon rösten i Disneys Vaiana.

När gjordes Vaiana?

Vaiana

Originaltitel Moana
Regissör Ron Clements, Don Hall, John Musker, Chris Williams (I)
Manus Jared Bush
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Musikal, Äventyr, Fantasy, 2010-tal

Varför heter filmen Vaiana och inte Moana?

När Disney hade bestämt sig för att ge hjältinnan i sin nya storfilm namnet Moana, visade det sig att Moana hade en namne i Italien. För att undgå sammanblandning och oändliga sökresultat på nätet, beslutade man att ge Moana namnet Vaiana på den europeiska marknaden.

Vad heter Moana på svenska?

Moana, eller Vaiana, är namnet på en polynesisk 16-åring som drömmer om att ge sig ut på haven och upptäcka världen. Med halvguden Maui (röst av Dwayne Johnson) vid sin sida väntar ett spännande äventyr i exotiska miljöer. ”Vaiana” får svensk biopremiär 3 februari 2017.

Vad heter Vaianas gris?

Beskrivning. Pua är Vaianas lojala kulmagade gris och bästa vän. Han kunde inte följa med på hennes resa över havet så han blev väldigt glad när hon kom tillbaka!

Vad heter Vaianas farmor?

Talas( hennes farmors) ande framträder, och inspirerar Moana att hitta sin sanna kallelse. Moana bestämmer sig för att uppfylla sitt öde, hämtar hjärtat och seglar tillbaka för att möta Te Kā.

Varför bytte Moana namn till Vaiana?

En välkänd namne som tagit sig upp som fotomodell och skådespelare i filmer med väldigt låg kostymbudget. För att undgå sammanblandning och oändliga sökresultat på nätet, beslutade man att ge Moana namnet Vaiana på den europeiska marknaden.

Vem sjunger i Björnbröder?

m Det är klart att det är en man med det förnamnet som sjunger när ”Björnbröder” får svensk premiär. Björn Skifs har nämligen lånat ut sin röst till den tecknade Disney-filmen. I originalet görs hans låtar av Phil Collins. Tina Turner ersätts i Sverige av Gladys del Pilar.

Vad heter grisen i Moana?

Disney Stor Cuddleez Pua grisen från Moana plysch mjuk leksak.

Var kan man se Moana?

Moana hade premiär på Netflix Sverige den 19. juni, 2018. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Moana kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Share this post