Ny

Vilket land kommer Encanto ifran?

Vilket land kommer Encanto ifrån?

Walt Disney Animation Studios ”Encanto” berättar historien om en högst ovanlig familj, Madrigal, som levt gömd i de colombianska bergen, i ett magiskt hus, i en livfull stad, på en underbar, förtrollad plats som kallas för en Encanto.

Vem är svenska rösten i Encanto?

Rollista

Roll Engelsk röst Svensk röst
Mirabel Madrigal Stephanie Beatriz Sandra Kassman
Bruno Madrigal John Leguizamo Rennie Mirro
Agustín Madrigal Wilmer Valderrama Pablo Cepeda
Julieta Madrigal Angie Cepeda Hanna Hedlund

Vilka sjunger i Encanto?

De svenska skådespelare som gör rösterna i Encanto är Sandra Kassman i huvudrollen som Mirabel, Astrid Assefa som abuela (mormor) Alma, Rennie Mirro som Bruno, Camilo Ge Bresky som Félix, Daniela Sörensen som Luisa, Hanna Hedlund som Julieta, Anna Sahlene som Pepa, Stran Cetin som Isabela, Pablo Cepeda som Agustin samt …

Hur slutar Encanto?

Men när hon upptäcker att magin som omsluter Encanto är i fara, bestämmer sig Mirabel för att hon, den enda Madrigal utan krafter, kan vara sin enastående familjs sista hopp.

Vart kan man hitta Encanto?

Encanto – Film online på Viaplay.

Vem har gjort Encanto?

”Encanto” är den 60:e animerade filmen från Disney (inte räknat live-action eller Pixar). För musiken och story står Lin-Manuel Miranda för. Vilket år han har haft minst sagt. Man brukar alltid tilldela ett specefikt år till en skådespelare, regissör, eller annan aktiv person inom filmbranschen.

Vad heter den starka i Encanto?

Encantos magi har välsignat alla barn i familjen med en unik gåva, från superstyrka till makten att hela – alla barn utom ett: Mirabel. Men när hon upptäcker att magin som omsluter Encanto är i fara, bestämmer sig Mirabel för att hon, den enda Madrigal utan krafter, kan vara sin enastående familjs sista hopp.

Hur länge visas Encanto på bio?

Biotoppen

1 (NY) Från 11 år Speltid: 143 min Visningar
2 (1) Ej angivet Speltid: 122 min Visningar
3 (2) Från 7 år Speltid: 102 min Visningar
4 (4) Från 15 år Speltid: 176 min Visningar
5 (3) Från 15 år Speltid: 105 min Visningar

Share this post