Ny

Vad kostar Mcdelivery?

Vad kostar Mcdelivery?

McDonald’s Priser

Artikel Pris
Dubbel Cheeseburgare & Co med Plusmeny kr50.00
Dubbel Chicken Burger & Co med Plusmeny kr50.00
Filet-O-Fish & Co med Plusmeny kr50.00
McVegan & Co med Plusmeny kr49.93

Är Mcdonalds kontantfritt?

Som en självklar service till våra kunder, tar vi emot kontanter som betalning för våra varor & tjänster.

Hur gammal måste man vara för att jobba på Mcdonalds?

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där laganda, karriärmöjligheter och vår kärlek till magiska burgare står i centrum. För att arbeta hos oss behöver du ha fyllt 16 år.

Hur mycket tjänar man om man jobbar på Mcdonalds?

Från och med 18 år: 17 527 kr per månad eller 101,31 kr per timme. Från och med 19 år: 18 985 kr per månad eller 109,74 kr per timme. Minimilönerna för perioden 1 april 2022 till och med 31 mars 2023 fastställs av parterna i mars 2021.

Vilka McDonalds har McDelivery?

Till en början kommer nämligen McDelivery bara att finnas på utvalda restauranger i huvudstaden. De McDonalds som är först ut med tjänsten är: Vasagatan, Kungsgatan 4, S:t Eriksgatan, Folkungagatan, Globen och Solnavägen.

Hur beställer man McDelivery?

För att använda tjänsten behöver du ladda ned McDonald’s app och registrera ett konto. Därefter kan du logga in för att utforska menyn och lägga en beställning som du även betalar genom appen. Du väljer själv om du vill ha maten levererad till din bil, ditt bord eller för upphämtning i drive-thru eller på restaurangen.

Hur kan man betala på Mcdonalds?

Beställ och betala direkt i appen! Nu kan du beställa och betala direkt i appen och få din mat serverad inne i kassan, vid ett bord, i McDrive eller på anvisad plats utanför restaurangen. Ladda ner vår populära app och beställ och betala i mobilen nu.

Kan man betala med mynt på Mcdonalds?

Sedlar och mynt som ges ut av Riksbanken är lagliga betalningsmedel.)

Kan man jobba på Mcdonalds när man är 14?

Lagar & regler – 14 år Din arbetsplats måste vara riskfri och det får inte förekomma konflikter eller våld. Du får inte ta hand om försäljning av varor som det finns åldersgräns på till exempel tobak och alkohol. Är du 14 år får du inte jobba när du vill och inte heller hur mycket du vill.

Kan man jobba när man är 15 år?

Om du är 15 år gammal och har uppfyllt din skolplikt, har du möjlighet att söka jobb självständigt. Om du är 15 år gammal men har inte ännu uppfyllt din skolplikt, dvs. gått ut grundskolan, gäller samma regler för dig som för 14-åringar. Om du är 14 år gammal, får du själv säga upp och häva ditt arbetsavtal.

Hur mycket tjänar man på Mcdonalds 15 år?

16-17 år minst 74 kronor/timme. 18-19 år minst 90 kronor/timme.

Hur mycket tjänar man på Mcdonalds som 15 åring?

Var inte rädd för att fråga din chef direkt vad som gäller och nöj dig inte bara med ”enligt avtal” utan fråga vad det innebär. För att få någon riktlinje angående lön så kan 15-åringar just nu tjäna någonstans mellan 50-80 kronor per timme.

Share this post