Rekommendationer

Har nagon vunnit 1 miljon i Postkodmiljonaren?

Har någon vunnit 1 miljon i Postkodmiljonären?

Olle Laurell från Rönninge utanför Stockholm lyckades kamma hem miljonen i kvällens avsnitt av Postkodmiljonären i TV4. Han är den tredje personen någonsin att svara rätt på samtliga frågor i Postkodmiljonären under de fyra år som programmet har sänts.

Hur kommer man med i Vem vill bli miljonär?

Vem som helst kan söka till Postkodmiljonären. Den sökande behöver svara på ett antal frågor och går man vidare kallas man till en casting. Där intervjuas den sökande och får svara på ytterligare frågor – denna gång på tid.

Hur många har vunnit Vem vill bli miljonär?

Men i en snålare version. Högsta vinsten har sjunkit till tre miljoner och programmet har knuffats bort av kanalens Superfredag. ”Vem vill bli miljonär?” är en dyr historia för TV 4. Hittills har över 90 tävlande fått dela på nästan 30 vinstmiljoner, vilket gjort programmet till en av kanalens dyraste produktioner.

Vem vann 41 miljoner?

Den största vinstchecken gick till Wanna Isaksson, 52, som fick över 41 miljoner kronor. I veckan avslöjades det att postnummer 975 94 i Luleå hade vunnit i Grannyran.

Vilka har vunnit på Postkodlotteriet?

Amelia Adamo tävlar för Hjärt‑Lungfonden. Mark Levengood tävlar för UNICEF i Postkodmiljonären. Erik Jerka Johansson.

  • Programledarnas favoritrecept. Daniel Paris blomkålspizza. Jespers gräddtårta. Magdalenas nyttiga smoothie bowl. Sandras vardagsmiddag.
  • Vem vill bli miljonär Karin Svensson?

    Karin Svensson från Hudiksvall fortsätter mot miljonen. På frågan värd 350 000 kr, vem av följande har tagit flest medaljer genom tiderna i de olympiska spelen? hamnar hon i en rejäl knipa när en livlina inte räcker till.

    Vem som vet mest?

    Varje säsong består av 512 deltagare och cirka 7 000 sökande. År 2015 började även en juniorversion sändas, ”Vem vet mest Junior”. Där deltar barn ifrån femte till sjätte klass. Från hösten 2018 sändes programmet en gång i veckan.

    Share this post