Populära

Hur laser jag EPUB?

Hur läser jag EPUB?

Du kan läsa PDF- och EPUB-dokument med Google Play Böcker. När du laddar upp PDF- och EPUB-dokument till Google Play Böcker kan du läsa dem på vilken enhet som helst med Play Böcker. Med EPUB-dokument kan du även använda bokmärken, markeringar och anteckningar på alla dina enheter.

Hur laddar man ner EPUB?

Logga in på Minabibliotek, sök upp den bok du vill låna och klicka på knappen Låna. Välj Ladda ner (epub). Längst ner på skärmen dyker länken Öppna upp.

Vad behövs för att läsa ebok?

För att kunna läsa en e-bok på din dator behöver du först ladda ner och installera Adobe Digital Editions. Är det en internationell bok (ej utgiven av svenskt förlag) behöver du även skapa ett Adobe ID då boken är Adobe-krypterad. Läs mer om hur du gör det här.

Hur gör jag för att öppna en epub fil?

Om du vill öppna epub-formaterade filer behöver du ett e-boksprogram och sådana finns tillgängliga för alla mobila enheter, samt i särskilda e-boksläsare som Kindle och Letto. Men om du skulle vilja använda webbläsaren i din dator för att läsa de allt vanligare e-böckerna är det fullt möjligt att göra.

Kan inte ladda ner epub?

Ladda ned böcker och läsa dem offline på datorn

  • Öppna ditt bibliotek på datorn.
  • Markera boken du vill ladda ned och klicka på Mer. Exportera.
  • Ladda ned önskad filtyp och klicka på Exportera som EPUB eller Exportera som PDF. Om du väljer en EPUB-fil: Du kan läsa boken via en läsapp som iBooks eller Adobe Digital Editions.

Hur laddar man ner en bok?

Dator och läsplatta

  1. Ladda ner och installera läsprogrammet Adobe Digital Editions på din dator.
  2. Auktorisera datorn med ditt användarkonto hos Adobe genom att skriva in dina uppgifter första gången du startar programmet.
  3. Sök upp den bok du vill läsa.
  4. Klicka på “Ladda ner e-bok”
  5. Öppna filen med Adobe Digital Editions.

Share this post