Populära

Hur koppla Sonos Arc?

Hur koppla Sonos Arc?

Öppna Sonos-appen för iOS eller Android. Tryck på Installera ett nytt system och skapa sedan ett nytt Sonos-konto eller logga in på ditt befintliga konto. Tryck på Lägg till i det popupfönster som innehåller din Sonos-produkt. Följ anvisningarna i appen för att installera Arc och lägga till musiktjänster.

Hur koppla Sonos Arc till tv?

Arc, Beam och Amp kräver en tv med en HDMI ARC-port för att systemet ska kunna styras med CEC, Amazon Alexa eller Google Assistent. Om tv:n inte har någon HDMI ARC-port kan du ansluta Arc, Beam eller Amp till en digital optisk ljudutgång med den optiska ljudadaptern (medföljer endast Arc och Beam).

Är Sonos Arc värt pengarna?

Arc klarar sig uppenbarligen alldeles utmärkt på egen hand, och här finns det pengar att spara. Ett komplett surroundpaket med en Arc, en Sub och två One går loss på en bra bit över 20 000 kr. Plus i kanten för Sonos nattläge, som tonar ner högljudda ljudeffekter som explosioner.

Hur kopplar man Sonos högtalare till TV?

  1. Ladda ner Sonos-appen för iOS eller Android. Beam måste konfigureras med Sonos-appen innan den kan användas för att spela upp tv-ljud.
  2. Placera Beam på önskad plats och anslut den till ett eluttag.
  3. Se till att den medföljande HDMI-kabeln och den optiska ljudadaptern finns i närheten.

Hur många Sonos högtalare kan man koppla ihop?

Vill du ha musik som skapar partystämning i vardagsrummet – och lugn stämning i badrummet? Det får du tack vare Sonos högtalare och app. – Du kan placera så många Sonos trådlösa högtalare du vill hemma. Dessutom kan du spela precis den musiken du vill i de olika rummen – samtidigt.

Hur bra är Sonos Arc?

Arc är verkligen maffig och behöver egentligen inga bakhögtalare alls. Men du kan ha det om du vill. Ljudet är mycket klart och öppet, dialogerna är klockrena och allt är fröjd och gamman med både film och musik. För det mesta.

Share this post