Populära

Hur blir fransarna langre av mascara?

Hur blir fransarna längre av mascara?

Böj aldrig efter att du målat mascara, det kan leda till att fransarna går av. Tycker du att det är knepigt att få till ett varaktigt resultat? Prova att föna några sekunder på ögonfransböjaren så att den blir lite ljummen, värmen kan hjälpa till att få varaktigt böjda fransar!

Hur undviker man mascara under ögonen?

Har du problem med att mascaran kladdar av sig på och under ögonen under dagen? Det beror ofta på att man har oljiga ögonlock. Lös problemet genom att applicera lite löst puder på och runt ögonen innan du lägger på din mascara.

Kan man ha mascara på färgade ögonfransar?

Till ögonfransarna kan du gärna använda en svart färg. Detta ger ett intryck av längre och tätare ögonfransar, precis som när du använder mascara. En förpackning räcker till 5-7 behandlingar. Färggelé och aktiveringsgelé appliceras på ögonfransarna som en mascara med en applikatorborste.

Hur får jag fransarna att växa?

Så får du längre ögonfransar naturligt!

  1. Ricinolja för fylligare ögonfransar. Ricinolja har antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper som bidrar till glänsande och fylliga fransar.
  2. Kokosolja rengöring för ögonfransar.
  3. Arganolja för huden kring ögonen.
  4. Låt fransarna vara!

Varför faller mascara?

“Min mascara fäller” Fäller din mascara kan det också bero på att du inte har ett helt rent ansikte, det kan vara gamla sminkrester eller att du inte har fått bort rengöring ordentligt. Har du t ex använt en rengöring som innehåller olja så kommer denna ligga och lösa upp mascaran.

Kan man färga sina ögonfransar med Ögonbrynsfärg?

Du kan använda samma färg till både ögonfransarna och ögonbrynen, men vi rekommenderar en ljusare nyans för ögonbrynen om du använder svart färg för ögonfransarna.

Kan man färga ögonfransar med Brynfärg?

Hos KICKS finns ett flertal olika kit som du kan använda för att färga ögonbryn och ögonfransar med. För att proceduren ska bli så smidig som möjligt behöver du en applikator för att applicera din ögonbryns- och franscreme. Och det finns ett flertal olika varianter att välja bland.

Hur vet man att en mascara är gammal?

Du märker att en mascara är för gammal när den inte känns lika bra som när den var ny, den håller kanske inte hela dagen, börjar smula etc. Ett annat kännetecken på att en mascara passerat sitt bäst-före-datum är att den börjar lukta konstigt.

Hur får man ut det sista ur mascaran?

Om din mascara har torkat ut kan du hälla några ögondroppar eller rengörande ansiktsvatten i tuben. Produkterna får samma funktion som vatten, och kan spä ut kosmetikan en aning. Du kan också placera mascaratuben i en mugg varmt vatten. Efter några minuter bör mascaran återfå sin ursprungliga konsistens.

Share this post