Allmänning

Hur vet man att det ar ratt farg pa foundation?

Hur vet man att det är rätt färg på foundation?

Din foundation ska ha samma färg som din egen hudton, och är till för att jämna ut färgen i ditt ansikte och hjälpa med att dölja skavanker. Olika produkter har även olika täckningsgrad – mängden täckning väljer du utifrån hur stort behov du har utav att jämna ut/dölja ojämnheter.

Vilka färger passar ljus hy?

Hudtyp 1 och 2. Om du har en mycket ljus hy kan det vara svårt att se brunare ut med hjälp av färg, men med rätt färgval kan du åtminstone göra det bästa av situationen! Var inte rädd för mörka och kalla färger såsom marinblått, lila, rött, brunt eller till och med svart.

Vilken nyans ska foundation ha?

Testa i ansiktet När du ska välja foundation är det bra om du testar produkten i ansiktet. Börja med lite på käkbenet. Vi rekommenderar att testa minst tre olika nyanser bredvid varandra för att se lättare vilken som passar bäst. Det absolut bästa är att testa den i hela ansiktet för att få en helhetsuppfattning.

Vilka färger passar min hudton?

Generellt sett passar du bättre i varma nyanser med gul underton ifall din hudton är varm, medan om din hudton är kall så passar du bättre i kalla nyanser med blå underton. Hudens ton spelar alltså stor roll! Har din hud en gulaktig ton där blodådrorna skiftar i grönt? Då har du varm hudfärg.

Hur vet man om man har rosa eller gul hudton?

Så här tar du reda på vilken hudton samt underton du har Om blodådrorna mest ser gröna ut så har du troligen en varm hudton med en gul underton i din hud och har i överlag medium till mörkare hudton. Ser däremot dina ådror mest blå ut så har du en rosa underton i din hud, och troligen har du en ljus hudton överlag.

Kan man blanda olika foundation?

Blanda och mixa Investera i en ljusare och en mörkare foundation som är nära din hudton och mixa dem i handen tills färgen smälter in i din egen hudton – som faktiskt skiftar beroende på årstid. Vill du få extra lyster kan du tillsätta en droppe lysterkräm i blandningen.

Hur tar man reda på sin underton?

KOLLA PÅ DIN UNDERARM Det enklaste sättet att ta reda på din hudton är att titta på insidan av din underarm. Om blodådrorna mest ser gröna ut så har du troligen en varm hudton med en gul underton i din hud och har i överlag medium till mörkare hudton.

Vilken underton på foundation?

Passar din hud bättre in med silversmycken betyder det att du är åt det kalla hållet och guld om du är åt det varma hållet. Skulle det vara så att du inte känner igen dig i något av dessa så är du oftast en neutral ton och ska ha foundation som har en beige underton.

Vilken färg passar bäst till guld?

När man tänker på grön inredning är det lätt att få ful mossgrön i skallen. Ni vet det osar lätt granskog, skogsmulle skolutflykt och halväten äggmacka i ryggsäck över grön färg.

Hur vet man om man har gul underton?

Så här tar du reda på vilken hudton samt underton du har Det enklaste sättet att ta reda på din hudton är att titta på insidan av din underarm. Om blodådrorna mest ser gröna ut så har du troligen en varm hudton med en gul underton i din hud och har i överlag medium till mörkare hudton.

Share this post