Trendig

Hur far man fram Nodkontakter iPhone?

Hur får man fram Nödkontakter iPhone?

Öppna appen Hälsa och tryck på din profilbild . Tryck på Medicinsk identifiering. Tryck på Ändra och rulla sedan till Nödkontakter.

Vad är Nödkontakt iPhone?

Med Nödsamtal SOS kan du snabbt och enkelt ringa efter hjälp och meddela dina nödkontakter. Om du delar ditt medicinska ID kan iPhone skicka din medicinska information till räddningstjänsten när du ringer eller skickar ett meddelande till 911 eller använder Nödsamtal SOS (endast USA).

Vad är Nödkontakt?

Öppna appen Kontakter på telefonen. Välj en kontakt. Om det står Nödkontakt under personens namn är han eller hon en nödkontakt. Om kontakten har flera telefonnummer markeras kontaktens nödnummer som Nödsituation.

Hur får man fram Nödkontakter?

Viktigt!

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Om telefonen. Nödinformation.
  3. Ange de uppgifter som du vill dela. Tryck på Redigera information om du vill lägga till medicinska uppgifter. Om inte Redigera information visas trycker du på Information. Tryck på Lägg till kontakt om du vill lägga till nödkontakter.

Hur lägger jag in ICE?

Spara ICE-kontakt på Android Under Inställningar och Säkerhet, där väljer du Ägarinformation (eller liknande). Bocka i Visa ägarinformation vid låst skärm och fyll i valfritt meddelande och din ICE-kontakt i textfältet.

Hur fungerar Nödkontakt?

Tryck på Redigera information om du vill lägga till medicinska uppgifter. Om inte Redigera information visas trycker du på Information. Tryck på Lägg till kontakt om du vill lägga till nödkontakter. Om inte Lägg till kontakt visas trycker du på Kontakter.

Hur fungerar ICE på iPhone?

Om du har en iPhone med iOS 8, så finns en funktion för att visa ICE-information trots att din telefon har knapplåset aktiverat. Du hittar funktionen i appen ”Hälsa”. Öppna appen….Telefonlås och knapplås

  1. Välj Medicinskt ID.
  2. Välj Ändra.
  3. Lägg till Nödkontakt.

Vad menas med Ice?

Telefonlås och knapplås Därför finns flera appar för både Android och iPhone som gör ICE-nummer och annan viktig information tillgänglig trots att telefonen är lösenordsskyddad. På Androidtelefoner kan du lägga in ICE-nummer i Ägarinformationen för att den ska synas även när skärmen är låst.

Hur ställer man in ICE på iPhone?

Share this post