Frågor

Hur manga sexpartners har man i genomsnitt i Sverige?

Hur många sexpartners har män i genomsnitt i Sverige?

I genomsnitt har svensken haft 15,3 sexpartners. I genomsnitt har svensken sex 4,9 gånger varje månad. 42% uppger att de är nöjda med detta medan 50% vill ha mer. Trötthet anges som den absolut vanligaste orsaken till att man inte har mer sex.

Hur många har kvinnor legat med?

De flesta människor har inte haft så många sexuella partner genom livet, som man kanske föreställer sig. Hälften av alla män har högst legat med 6 olika kvinnor, medan det i kvinnornas fall endast handlar om 4 partner.

Hur många sexpartners är för mycket?

Spannet 8-12 sexpartners valdes av 38 procent av kvinnorna och 37 procent av männen. Däremot var män mer bekymrade över kvinnor som hade haft fler än 10 sexpartners.

Hur många är okej att ligga med?

3-4 stycken är väl lagom eller om man har en som man älskar och ligger med. Det är också okej. Det är upp till var och en, men jag tycker att runt 2-4 personer är det normala. Man är absolut ingen hora bara för att man legat med fler.

Hur många sexpartners under en livstid?

Huvudfrågan i undersökningen var hur många sexpartners de haft och svaren var minst sagt varierande. Men de flesta (18 procent) svarade att de haft mellan 6-10 sexpartners i sitt liv. 13 procent hade haft över 30 sexpartners och 17 procent av de som frågades hade haft 3-5 sexpartners.

Hur många är normalt att ligga med?

I studien frågade man över 2000 vuxna från Europa och USA hur många de legat med och kom på så sätt fram till en genomsnittlig siffra. Man kom fram till att européer i genomsnitt låg med sex personer och att amerikaner i genomsnitt låg med sju personer.

Vem har legat med flest i Sverige?

Paulina ”Paow” Danielsson har legat med ungefär 50 unga heta killar. Samir Badran är inte buskablyg när han berättar om sina hundra sexpartners. Den skandalomsusade Alexandra ”Kissie” Nilsson har haft sex med 50 personer.

Hur många är det okej att ligga med?

Hur många personer är det normalt att ligga med?

Så hur skilde sig svaren mellan kvinnor och män? Faktum är att de var i princip lika. – 38 procent av kvinnorna och 37 procent av männen svarade att 8-12 tidigare sexpartners var en bra siffra. Däremot var män mer bekymrade än kvinnor om ens partner haft fler än 10 sexpartners.

Hur många ligger män med under en livstid?

Räknat över hela livet blir siffran dock mer imponerande. Enligt undersökningen har en genomsnittlig person sex hela 5 778 gånger – eller totalt ungefär 117 dagar. Det må låta mycket, men är faktiskt mindre än en halv procent av en genomsnittlig livstid.

Hur många ligger män med på en livstid?

De gjorde en nationell undersökningen om livsstil och sexuell attityd för att kunna få ett svar på varför män tenderar att göra det. I undersökningen rapporterade kvinnor att de i genomsnitt under en livstid hade sju sexpartners och män 14 sexpartners.

Share this post