Allmänning

Varfor Rituals?

Varför Rituals?

Rituals sätter inte bara höga standarder för sina produkter, utan även för sina processer. Från vår naturliga hand- och läppvårdsserie och våra miljövänliga refillförpackningar till att stötta kvinnor i Mumbai: våra innovativa medarbetare jobbar oavbrutet för en mer hållbar värld.

Vilket land kommer Rituals ifrån?

Rituals – den holländska kedjan som alla pratar om Rituals säljer såväl hudvård som makeup, groomingprodukter och heminredning. Sedan företaget grundades i Nederländerna 2000 har det växt explosionsartat. Nu finns snart 40 butiker – bara i Sverige.

Var tillverkas Rituals produkter?

För att minska vårt koldioxidavtryck framställer vi våra produkter så nära oss som möjligt. För närvarande tillverkas 98% av våra slutprodukter i Europa.

Är Rituals produkter bra för huden?

Det jag gillar med Rituals är att deras produkter exfolierar, rengör och återfuktar huden i flera steg och man alltid får en superlen hud efteråt. Det känns som att man har ett minispa hemma, vilket alltid höjer lyxfaktorn lite extra en vanlig vardag.

Är Rituals produkter naturliga?

Som Rituals säger: ”Vi strävar efter att använda så många naturliga ingredienser som möjligt, och när naturen inte kan tillhandahålla rätt egenskaper eller om det är bättre för miljön, använder vi laboratorieframställda alternativ.”

Vem startade Rituals?

Vi gör en del personlighetstester där vi ser vem som passar bäst i vilken roll, säger Eduard van Santen, som tog Rituals till Sverige 2011 med tre butiker.

Är Rituals miljövänligt?

HÅLLBARA INGREDIENSER Vi kan även garantera att alla våra produkter som sköljs av är biologiskt lättnedbrytbara och säkra att spola ned i avloppet. Dessutom testas inga av Rituals produkter på djur – vi har aldrig gjort och kommer aldrig att göra det. Samma åtagande för hållbarhet gäller tygerna i House of Rituals.

Finns Rituals i USA?

Rituals producerar och säljer produkter för kropp och hem inspirerade av österländska ritualer. Kedjan finns i USA och i flertalet länder i Europa.

Vilka produkter ska man använda till ansiktet?

Daglig hudvårdsrutin

  1. Rengöringsmousse. Börja alltid med att tvätta ansiktet med rengöringsmousse både morgon och kväll.
  2. Toner. Använd sedan en toner för att ta bort överblivet smink efter rengöringen och förbereda huden för nästa steg i hudrutinen.
  3. Ögonkräm.
  4. Serum.
  5. Dagkräm / Nattkräm.

Är Rituals bra produkter?

Har Rituals bra produkter?

Hudvårds produkterna tycker jag är bra. Skickade efter gåvoset och fick trasiga och större delen saknades pga PostNord som dragit sönder ursprungs förpackningen och slängt ner det de ansåg vara helt men de var oljiga (svart olja) och söndriga och 2 dagar senare hade jag nytt som Rituals hade skickat till mig.

När kom Rituals till Sverige?

Share this post