Populära

Vilka medium har varit med i det okanda?

Vilka medium har varit med i det okända?

Medverkande och produktion

  • Malin Berghagen – programledare säsongerna 1–4.
  • Vendela Cederholm – medium.
  • Dermot Clemenger – medium.
  • Terry Evans – medium.
  • Caroline Giertz – producent samt från och med säsong 5 även programledare.
  • Jörgen Gustafsson – medium.
  • Iris Hall – medium.
  • Pierre Hesselbrandt – medium.

Är musik ett medium?

Vanliga medier är television, video, film, radio, musik-cd, tidningar, tidskrifter, böcker, datorspel, Internet, telefon m.m. Även exempelvis språk, matematik, lagstiftning, har abstrakta system och strukturer i sig som gör att de fungerar som verktyg, medel, medier, för kommunikation.

Är det okända?

Det okända är tillbaka – på ny dag Programledaren Caroline Giertz är tillbaka i en ny säsong av Det okända. Tillsammans med några av Sveriges mest erfarna medium söker hon förklaringar på mystiska fenomen.

Vad gör ett medium?

Medium är ett latinskt ord och betyder bland annat ”Det som finns emellan”. Inom spiritualismen (strävandet att få kontakt med andar) står medium för en människa som befinner sig just emellan två världar — det vill säga en förbindelselänk mellan andarna och människorna.

Vart kan man se det okända?

Se Det okända online här – Streama gratis på TV4 Play.

Vad hände med det okända?

Programledaren Caroline Giertz ledde tv-programmet ”Det okända” i 14 år. Idag är hon glad att programmet lades ned i våras. – En till mig närstående person sa att jag utsatte honom för risker genom att göra det jag gjorde, säger hon till Nöjesbladet.

Är medium på riktigt?

– Man får vara ödmjuk för det man får från andevärlden, åttio procent rätt är bra, berättar mediet Camilla Nilsson. Men skeptikern Anders Hesselbom, Örebroordförande i Humanisterna är kritisk: – Det finns inga medium på riktigt. Det finns självpåstådda medium som påstår sig kunna prata med döda.

Vem är Sveriges bästa medium?

ÄNTLIGEN fick jag träffa världens bästa medium igen, Monica Crafoord. Det var 12 år sedan sist och då hjälpte hennes ord mig att orka genom en skilsmässa. Hon sa att jag visste inom mig vad som var rätt, jag behövde inte hennes svar.

Har det okända slutat?

Vart kan man kolla på det okända?

Hur arbetar ett medium?

Medium kan arbeta med olika metoder, som t. ex andlig rening av kroppen, kanalisering och automatisk skrift. Vissa medier säger sig att huvudsakligen verka för att hjälpa människor att växa genom kärlek.

Kan göra andar synliga?

Kontakt kan naturligtvis ske spontant. Men för de allra flesta personer får man öva och träna upp den förmågan. Genom att skapa en metodik, ritual eller rutin för att öppna upp så talar du om för andevärlden att du är redo att ta emot förnimmelser.

Share this post