Rekommendationer

Hur fungerar My Fitness Pal?

Hur fungerar My Fitness Pal?

MyFitnessPal beräknar antalet kalorier du har konsumerat och antalet kalorier du har förbränt från träning och visar dig hur många kalorier du har kvar att äta under dagen. Om du håller dig inom din kalorigräns bör du uppnå den viktminskning (eller ökning) du letar efter.

Är Myfitnesspal gratis?

Lifesum är mer finslipad, men Myfitnesspal ansluter till fler tredjepartsappar, och dessutom är den gratis (även om Android-användare tyvärr måste stå ut med reklam).

Är Lifesum Premium bra?

Lifesum gör sig bäst med premiumabonnemang. Före detta Shapeup Club har bytt namn till det något mindre tungvrickande Lifesum. Grundstommen är densamma som Myfitnesspal, men med ett betydligt snyggare gränssnitt och större fokus på såväl kostplaner som det sociala.

Vilken app är bra för att räkna kalorier?

Makron – Kaloriräknare

  • Appens officiella beskrivning: Makron kan användas som kaloriräknare och som måltidsplanerare. Beräkna dina kalorier och registrera din matdagbok enkelt och enkelt.
  • Vad den gör: Denna app fokuserar verkligen på att spåra makron – eller mikronäringsämnen – i kalorierna du äter.
  • Hur man får det: iOS.

Kan man lita på Lifesum?

LifeSum är en trevlig app med fin layout. Enkel att följa, många bra funktioner som tex receptförslag dietplan mm. Den är inte bara en viktnedgångsapp utan du kan använda den för att få en bra hälsa, du kan tex hålla koll på att du dricker tillräckligt mycket att du äter tillräckligt med frukt mm.

Vad är Lifesum Premium?

Med ett Lifesum premium får du: detaljerade mätvärden inklusive BMI och kroppsfett, tillgång till alla hälsoplaner och integrerad fitness-registrering via synkning med andra appar. Det har även visat sig att personer med premium uppnår bättre och långsiktiga resultat.

Vilket är bäst ViktVäktarna eller Wellobe?

Skillnaden är att WW ViktVäktarna guidar till hälsosamma matval medan Wellobe handlar om att räkna kalorier. Dessutom har du NollPointsmaten som du kan äta dig mätt på utan att räkna. Vi ger dig allt du behöver och är med dig från början till slut så att du får en hållbar viktminskning.

Share this post