Allmänning

Hur tar man bort ord pa Samsung?

Hur tar man bort ord på Samsung?

Så här tar du bort inlärda ord på Android?

  1. Gå till Telefoninställningar, följt av Språk och inmatning. Välj Samsung Keyboard i listan över tangentbord.
  2. Tryck på ”Prediktiv text”, följt av ”Rensa personuppgifter”. Om du trycker på detta tas alla nya ord bort som tangentbordet har lärt sig med tiden.

Hur tar man bort ordförslag på iPhone?

Tryck på Tangentbordsinställningar och aktivera Förslag. Eller gå till Inställningar > Allmänt > Tangentbord och aktivera eller inaktivera Förslag.

Hur tar man bort ord på iphone?

Hantera textersättning genom att trycka på Inställningar > Allmänt > Tangentbord> Textersättning. och anger sedan din fras och ditt kortkommando. Tryck på Spara när du är klar. Om du vill ta bort en textersättning trycker du på Ändra, trycker på knappen Ta bort och trycker sedan på Radera.

Hur funkar Gboard?

Google Gboard har en full uppsättning lättåtkomliga tangenter med numerisk del och möjlighet att förutsäga ord. Det snabbare upp skrivandet rejält, mycket likt vad SwiftKey erbjudit i flera år nu. Mest intressant är kanske G-tangenten som ger användaren sökfunktioner direkt på tangentbordet.

Hur lägger man till ord i iPhone?

Lägga till ord i ordlistan

  1. Öppna en app som det går att skriva i, t. ex. Gmail eller Keep, på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck någonstans där det går att skriva.
  3. Ange ordet du vill lägga till.
  4. Tryck på ordet med röd understrykning.
  5. Tryck på Lägg till i ordlista.

Hur får man stor bokstav på datorn?

Tryck ned Skift i kombination med en bokstav för att skriva en versal. Tryck ned Skift i kombination med en annan tangent om du vill skriva den symbol som visas i tangentens övre del. Tryck på Caps Lock en gång om du vill att alla bokstäver ska vara versaler. Tryck på Caps Lock igen för att inaktivera funktionen.

Share this post