Allmänning

Vilka lottorader har vunnit?

Vilka lottorader har vunnit?

Lotto statistik Sverige Lottonummer som oftast blir dragna – Som en stor ”vinnare” kommer nummer 20 på kanske den allra första platsen. Den har dragits strax över 150 gånger. Statistiken visar att detta nummer är populärt oavsett om du tror på turen eller ej. På nästa plats kommer både nummer 3 samt nummer 18.

Varför du inte ska välja vissa sifferkombinationer när du spelar på Lotto?

Orsaken är enkel. Det mänskliga psyket får oss att föredra vissa nummerkombinationer framför andra. Det kan exempelvis vara att ta med turnummer som 7 eller 3. Eftersom det är många som deltar i lotto finns det en större risk att fler har samma sifferkombination om man valt nummer som många associerar med tur.

Vem vann 10 miljoner på Lotto?

Lördagens dragning på Lotto och Joker resulterade i att en spelad rad gav alla rätt på Joker. En tursam spelare i Borlänge vann i och med det 10 miljoner kronor. När alla sju bollar var dragna på Lottos tilläggsspel Joker kunde det konstateras att en spelad rad prickat in alla rätt.

Hur stor chans är det att vinna på lotter?

Chansen att vinna miljonbeloppen på någon av de svenska lotterna (det finns 18 stycken för tillfället) ligger runt 0,00013 %. Alltså 1 på 770 000 lotter. Inte så pass stor chans, med andra ord. Förutom Triss är Sverigelotten den näst populäraste lotten i landet.

Hur stor chans är det att vinna 100000 på Triss?

Antalet lotter som ger ett belopp på över 10 000 kronor är 122 stycken av 4 miljoner. Du har alltså personligen en chans att vinna mer än det beloppet på 0,00031 procent. För att konkretisera denna statistik kan man säga att det krävs att du köper 32 876 lotter för att hitta en sådan lott.

Hur får man 7 rätt på lotto?

Lotto är ett nummerspel där du ska pricka in sju nummer av 35. Är du ensam om att få in alla sju dragna nummer är du garanterad minst en miljon kronor i vinst.

Share this post