Populära

Vad kostar en Jiffypase?

Vad kostar en Jiffypåse?

Alla medlemmar har ett lösenord som har skapats automatiskt. I vissa fall saknar vi dock din e-postadress och i så fall kan du inte logga in….Produktspecifikationer.

Antal i förpackning 1 st
Material 100 % återvunnet papper
Förpackningens storlek 25,5 x 15,5 x 0,5 cm
Förpackningens vikt 34 g

Hur mycket kostar ett kuvert?

16,90 kr. Produktinformation: C4-kuvert lagom stort för att rymma ett A4-ark.

Var köper man en kartong?

Kartonglådor – Praktisk förvaring Hos oss på Office Depot hittar du ett brett utbud av produkter som flyttlådor, wellpapplådor, papptuber, kartonglådor i olika storlekar och som passar till olika ändamål. Hos oss kan du även köpa adresslappar och fraktsedlar för paket och att sätta på flyttlådor eller kartonger.

Var köper man postpaket?

På våra serviceställen kan du köpa vadderade påsar och kartonger med porto i olika storlekar. Hitta ditt närmare serviceställe. Du kan även köpa förpackningar med porto i vår webbutik.

Vart kan man köpa stora kuvert?

Kuvert C4, vita | Clas Ohlson.

Kan man köpa ett kuvert?

Att köpa kuvert på Kuvertland är mycket snabbt och enkelt. I vår onlinebutik hittar du ett brett utbud av kuvert, förpackningar och lådor för dina professionella och personliga leveranser. På Kuvertland kan du välja kuvert i olika format, färger, storlekar och material för att förmedla ditt budskap på bästa sätt.

Vad kostar en kartong?

Flyttkartonger kostar vanligtvis från cirka 15-20 kr och uppåt.

Vad gör man kartong av?

Kartong är ett material som används till transportemballage för produkter där det ställs krav på hållbarhet mot fukt och ”seghet” förutom staplingen. Bra exempel är emballage för primärnäringen, alltså lantbruk och fiske.

Hur skickar man paket med postnord?

Det är enkelt att skicka Postpaket inrikes med Skicka Direkt. Du betalar porto via datorn och skriver ut frakthandlingarna direkt. Sedan är det bara att lämna in paketet till något av våra postombud. Du kan också köpa ditt paket från ett av våra postombud.

Share this post