Blogga

Hur far man rabatt pa Apple?

Hur får man rabatt på Apple?

Studenter, föräldrar till studenter eller de som arbetar på en utbildningsinstitution kan spara pengar på inköp av Apple-produkter genom att använda Apple Student Discount. Det kan vara ett köp av en Mac, MacBook eller iPad. Du kan till och med få en rabatt på apple-musikstudenter från Apples Education Store.

När har Apple rea?

När reafesten väl närmar sig, kommer vi att börja fylla på den här artikeln med tidiga erbjudanden på Apple-produkter så fort de dyker upp. Så kika gärna in här med jämna mellanrum när det börjar närma sig. Black Friday 2022 kommer att äga rum fredagen den 25 november.

Hur mycket studentrabatt på Apple?

10% studentrabatt på Mac datorer och orginaltillbehör gäller endast i Mecenat Apple store. Får jag rabatt på alla produkter i Apple Store? Nej, bara datorer, iPad och orginaltillbehör, exempelvis router, mus, tangentbord.

Hur fungerar studentrabatt Apple?

Få upp till 10% Studentrabatt på din nya Mac eller iPad med Apples utbildningspriser. Glöm inte att leta efter utbildningspriser på utvalda tillbehör och AppleCare+ för Mac. Rabatten erbjuds dig som blivit antagen till högskola/universitet eller studerar på högskolenivå.

Har Apple avbetalning?

Apples finansieringsalternativ ”Månadsbetalningar” delar upp kostnaden för din nya iPhone , iPad, AirPods eller Mac i sex, 12 eller 24 räntefria månadsbetalningar. Du kan använda Apple Card för att köpa mer än en artikel, även om beloppet du kan köpa är begränsat av din tillgängliga kredit.

Hur mycket kostar iPhone på Black Friday?

Vi är 99 % säkra på att detta kommer att vara priset hos Apple, men du kan fortfarande hitta rabatter hos andra återförsäljare under Black Friday. Priset på iPhone 12 Mini har gått ner till överkomliga 7 395 kr och om du verkligen vill spara pengar kan du få en iPhone 11 för 6 195 kr hos Apple.

Hur får man rabatt på Elgiganten?

Elgiganten har ofta erbjudanden och rabatter som du kan utnyttja när du handlar. Passa på att köpa just produkterna du önskar dig till ännu bättre priser. Om du prenumererar på Elgigantens nyhetsbrev kan du alltid få tillgång till de senaste produktnyheterna och förmånliga erbjudanden direkt på mailen.

Vilka butiker har studentrabatt?

Apple, H&M, Comviq, ASOS och Hotels.com för att underlätta svenska studenters vardag och för att få studentplånböckerna att räcka längre. Alla studentrabatter är tillgängliga i Mecenat-appen och på Mecenat.com. En av de största fördelarna som student är rabatter och bättre priser online och i butiken på hörnet.

Share this post