Blogga

Vad hander om man lagger en plasma tv ner?

Vad händer om man lägger en plasma tv ner?

Är mest vid frakt man ska tänka på det så inte vibrationerna får glaset att börja självsvänga och pajja. Det går utmärkt att lägga ner och tippa upp oavsett om det är plasma, led eller lcd. Anvisningarna om att de ska transporteras stående är pga hur alla tv:n fraktas i container, lastbilar osv.

Är OLED bättre än Plasma?

Men idag fick vi möjligheten att testa dem bredvid varandra och efter lite justeringar(Lägre ljusstyrka på OLED och högre på Plasma) så blev de förvånansvärt lika. Plasman går inte att få upp i samma höga ljusstyrka(verkar det som) men svärtan kan vi inte se någon skillnad på.

Hur transporterar man en Plasma TV?

Plasma-tv skall alltid transporteras stående. Plasma-tv har många fördelar när det gäller stora platt-tv.

Kan man lägga en lcd TV ner?

Det går – som redan sagt – alldeles utmärkt att lägga en plasma/lcd/led ner. Det finns ingenting i tekniken i plasman som skulle ta skada av att ligga ner, ingen vätska som flyter ut, inga kulor som trillar ur. Dom kan ligga ner, hänga snett osv..

Kan man frakta en tv liggande?

Den skall absolut fraktas stående, vilket även är märkt på kartongen, även hur man skall lyfta den. Detta om man inte vill riskera bleeding och clouding, en uppenbar risk om man hanterar den fel.

Vilken är bättre OLED eller QLED?

Medan OLED TV-apparater bäst ses i mörker, kan QLED TV ses i alla ljusförhållanden och är bäst på att leverera den ljusstyrka som krävs för det senaste HDR-innehållet. Så om du tittar på TV i ett ljust rum är det här skärmen för dig.

Hur transporterar man en tv vid flytt?

Så packar du din TV-apparat

  1. Ta ut och packa ner alla kablar. Det allra första du bör göra är att ta ut alla kablar som sitter fast i TV:n.
  2. Slå in din TV i bubbelplast. När du väl har kopplat ur och packat ner alla kablar, är det dags att slå in din TV-apparat med bubbelplast.
  3. Märk upp TV-apparaten.

Kan man transportera en led TV liggande?

Och han så att huvudregeln är att transportera ALLA med glas stående. Oberoende om det är Plasma LCD eller LED. Och ju större yta, desto större risk för skador. Dessutom de tv apparater som går att transportera liggande skall transporteras med skärmen upp.

Share this post