Ny

Vad menas med over 1.5 mal?

Vad menas med över 1.5 mål?

på över mål innebär det i praktiken att du spelar hälften av din insats på över 1.50 och den andra hälften på över 2.0. Har du spelat på goal linen över 1.75 och slutresultat i matchen är 2-0 vinner du halva delen av ditt spel (över 1.50) och får insatsen tillbaka på andra halvan (2.0).

Hur spelar man system på lotto?

Systemspel innebär att du spelar Lotto med fler än sju nummer. De extra numren skapar ett system med alla möjliga enkelrader som går att forma av numren i din rad. Systemspel ger dig chans att vinna större när du väl vinner med hjälp av undervinster.

Vad menas med systemspel på matchen?

Systemspel eller System bet är en spelform där du väljer flera olika matcher att spela på men garderar upp dina eventuella vinstchanser. Detta görs genom att spela på olika kombinationer inom samma spel för att på sätt kunna ha chans på vinst även fast ett eller flera spel inte går in som du satsat på.

Vad menas med över 3.5 mål?

Över 1,5 mål är att det blir över 1,5 mål i matchen. Alltså minst två mål. Vad innebär över 3.5 mål? Spelar du på över 3.5 betyder det minst fyra mål i matchen.

Vad betyder över 1 mål?

Vi förklarar hur och var du gör bäst över/under-betting. I alla sporter så fungerar över/underspel på samma sätt. Bookmakern sätter ett visst antal mål eller poäng för ett spel. Du kan då satsa på att mer (över) eller mindre (under) mål kommer att uppnås.

Vad är Hux flux Lotto?

Om du klickar på Huxflux kan du slumpa fram hela raden eller delar av din rad. Scrolla ner på skärmen för att välja dragning, insats på Joker, vilka dagar du vill spela och hur länge du vill att spelet ska pågå.

Vad är Hux flux Svenska Spel?

Så här spelar du Eurojackpot Du väljer nummer själv eller slumpar fram dem med Huxflux. Du kan spela mellan 1 och 12 rader i varje spel. En rad på Eurojackpot består av fem nummer och två stjärnnummer. Varje rad kostar 25 kronor.

Hur man spelar på oddset?

Oddset är ett enkelt och populärt spel som du kan spela både i butik och på nätet via deras hemsida. Här lägger man upp matcher och evenemang som du kan betta på och du väljer helt fritt vilka matcher du vill satsa pengar på och hur många olika spel du vill ha på din kupong.

Share this post