Frågor

Vem ar programledaren?

Vem är programledaren?

Programledare eller programvärd är en person som leder ett radio- eller TV-program. Programledaren presenterar programpunkter och inslag för tittarna/lyssnarna. Ibland är programledaren samtidigt reporter eller intervjuare. Programledare har ofta en bakgrund som journalist av något slag.

Vilken svensk tv personlighet har vunnit utmärkelsen Årets manliga programledare åtta gånger?

David Sundin årets manliga programledare på Kristallen.

Vad heter motsvarigheten till Kristallen i Norge?

”Konstnären och tjuven” har sedan tidigare vunnit bland annat priser på Nordisk Panorama och på Gullruten, Norges motsvarighet till Kristallen. Filmen finns för närvarande att se på SVT Play.

Vem blev årets programledare?

Carina Bergfeldt och David Sundin blev årets programledare – och ”Tunna blå linjen” Årets tv-drama och Årets program.

Vilka är programledare i Nyhetsmorgon idag?

Programledare (2018)

  • Måndag-onsdag Martin Järborg, Sebastian von Sivers Haage, Soraya Lavasani, Maria Forsblom, Jenny Alversjö
  • Torsdag–fredag: Steffo Törnquist, Jenny Strömstedt.
  • Lördag: Jesper Börjesson, Anders Pihlblad eller Jenny Alversjö
  • Söndag: Jenny Strömstedt eller Jenny Alversjö

Vem är programledaren TV4?

TV4 bryter med ”Arga snickaren” Anders Öfvergård. TV4 bryter med programledaren Anders Öfvergård. TV4:s programdirektör Viveka Hansson säger att det är ett ”tungt beslut” att bryta med Öfvergård.

Har vunnit årets manliga programledare 8 gånger?

David Hellenius 2013. Nils David Hellenius, född 28 februari 1974 i Viksjö, Stockholms län, är en svensk komiker, skådespelare och programledare i TV.

Vem är programledare för Kristallen 2021?

21 Kristaller delades ut under direktsändningen från Cirkus i Stockholm. Årets kvinnliga programledare gick till Carina Bergfeldt, Årets hederspris tilldelades Malou von Sivers och Tunna blå linjen blev Årets program. Programmet leddes i år av Sissela Kyle och Parisa Amiri.

Var kan man se Kristallen 2021?

Kristallen. Svensk TV-gala från 2021 på SVT Play. Årets bästa tv-program belönas med prisutdelning och gala. Programledare är Sissela Kyle och Parisa Amiri.

Var sänds Kristallen 2021?

Kristallen gala 2021 Kristallen sändas återigen direkt från Cirkus i Stockholm, fredagen den 27 augusti. Galan sändas live, inför en mindre publik på plats bestående av våra nominerade personer och program. I år var det SVT som sände med start kl. 20.00.

Vem blev årets programledare 2021?

Vem blev årets manliga programledare 2021?

David Sundin tilldelades TV-priset Kristallen i kategorin ”Årets manliga programledare”. Priset delades ut den 27 augusti vid en direktsänd gala i regi av Sveriges Television.

Share this post