Frågor

Vad tjanar en pilot pa bra?

Vad tjänar en pilot på bra?

Beror på hur lång erfarenhet du har. Vet inte exakt vad ingångslönen ligger på. För mig med mer än 6 år i kabinen så gick jag in på 26000. Sen tillkommer det tillägg per sektor och scc-tillägg.

Vad är lönen för en stridspilot?

Under grundutbildningen (om du inte redan genomfört en grundutbildning) och officersutbildningen får du en dagersättning, som blir ca 4 300 kr per månad. När själva pilotutbildningen startar får du en månadslön som motsvarar ingångslönen för en yrkesofficer, vilket i dagsläget är 27 000 kr i månaden.

Hur mycket pengar får man i militären?

En Militär i Sverige tjänar i snitt 25 500 kr i månadslön. Lönen för en Militär kan dock skilja sig mycket beroende på vem man är och var man arbetar. För att lära dig mer om hur lönespannet ser ut för en Militär så har vi sammanställt massor av lönestatistik för dig att grotta ner dig i.

Hur mycket tjänar en SOG?

I dag är lägstalönen för en nyutexaminerad specialistofficer respektive officer 27 000 kr. Medianlönen för en 35-årig officer/specialistofficer inom Försvarsmakten är 34 900 kr och för en 45-åring 43 300 kr (i underlaget ingår allt från den färskaste specialistofficer till generalerna).

Vad tjänar en pilot 2021?

En Pilot i Sverige tjänar i snitt 70 300 kr i månadslön. Lönen för en Pilot kan dock skilja sig mycket beroende på vem man är och var man arbetar.

Hur många blir stridspiloter?

När yrket var som mest populärt var det flera tusen sökande på varje plats. Nu är det omkring 100 sökande på varje plats per år.

Hur mycket tjänar en pilot i Norge?

I Norge utbetalas ungefär 800 norska kronor över 12 timmar. I genomsnitt får en pilot 10 000 norska kronor i månaden. Om en pilot hoppar in och jobbar extra på en fridag betalas denne med dubbel dagslön (oavsett arbetad tid). För en styrman på översta lönesteget innebär det 7900 norska kronor och för en kapten 12 000.

Share this post