Ny

Vad hander om man missar UPS?

Vad händer om man missar UPS?

Din chaufför kommer att göra ett andra försök nästa arbetsdag, och ett tredje försök följande arbetsdag, om det behövs. Din sändning kan lämnas på en UPS Access Point™ för hämtning där denna tjänst är tillgänglig. Se informationen på den UPS InfoNotice®-som chauffören lämnat.

Vad händer om man inte hämtar ut paket UPS?

Såvida det inte var en COD-leverans kommer UPS att hålla kvar ditt paket i fem arbetsdagar på närmaste UPS-central. Om paketet inte hämtas inom fem arbetsdagar kommer det att skickas tillbaka till avsändaren. COD-sändningar returneras automatiskt till avsändaren på samma dag som det sista leveransförsöket gjorts.

Hur sent kör UPS ut paket?

Hur sent levererar UPS? Förutom tidsbestämda flygleveranser levereras sändningar i allmänhet mellan 09.00 och 19.00. (och ibland senare) till privata bostäder och vid arbetsdagens slut för företagsadresser.

Kan UPS hämta paket?

Du kan få din sändning hämtad hemma eller på kontoret genom att boka upphämtning online på ups.com eller per telefon 077-662 20 77. UPS hämtar alla paket med en enda upphämtningsbegäran. Upphämtning kan bokas för samma eller nästa dag. Avgiften gäller per upphämtningsbegäran oavsett hur många paket som hämtas.

Hur många försök gör UPS?

Vi kommer att göra upp till tre försök. Efter det tredje leveransförsöket returneras ditt paket till avsändaren.

Måste jag vara hemma när UPS kommer?

Sändningar som inte kräver en underskrift kan lämnas på ett säkert ställe, skyddat från insyn och väder, om chauffören anser det lämpligt.

Hur länge är paket kvar hos ombud UPS?

UPS: Ett paket kan ligga hos UPS service point i 9 dagar, dag 10 returneras det till UPS terminal, och slutligen tillbaka avsändaren. Pågrund av begränsat utrymme hos ombuden hämtas paketen omgående på returdagen. Därför är det viktigt att hämta upp paket/paketen inom förvaringstiden.

Vilken tid kommer mitt paket?

Utdelningstiderna för PostNord varierar beroende på plats och mängd post. Vanligtvis delas posten ut mellan tidig morgon och sen eftermiddag. Det är ovanligt att posten kommer efter klockan 16.

Hur länge håller UPS paket?

Det generella svaret på den frågan är cirka 14 dagar. Det mer specifika svaret beror på valet av transportör, där Bring och DHL har en tidsgräns på 13 dagar medan Schenker och UPS har 9 dagar som maxgräns.

Måste man vara hemma vid hemleverans?

Du kan i de flesta fall även välja att få leverans även om du inte är hemma och kan ta emot ditt paket. Med PostNord App kan du se när ditt paket förväntas vara framme och du får även möjlighet att göra fler val i samband med leveransen.

Share this post