Trendig

Vart spelades Euphoria in?

Vart spelades Euphoria in?

EUFORIA spelas in på den vackra bayerska landsbygden och i München.

Hur många avsnitt finns det i Euphoria?

18Euphoria / Antal avsnitt

Hur gamla är dom i Euphoria?

I serien ska de vara lika gamla, det vill säga 17 år. Abrams har fyllt 26 år i verkliga livet.

Hur många avsnitt finns det i Euphoria säsong 1?

Hon är den som, tillsammans med utmärkt vald och komponerad musik, leder oss genom seriens åtta avsnitt.

Vad handlar Euphoria?

Tv-serien Euphoria hade premiär på HBO Nordic den 17 juni. För dig som ännu inte sett den handlar den om 17-åriga Rue Bennet (Zendaya), som försöker pussla ihop sitt liv efter att ha blivit utskriven från rehab. Men när hon lär känna den transsexuella tjejen Jules (Hunter Schafer) förändras allt.

Hur många säsonger är Euphoria?

2Euphoria / Antal säsonger

När kommer avsnitt 6 av Euphoria?

De alla har egna saker att handskas med, så som våld i nära relationer, missbruksproblem och familjedraman. Euphoria är stundtals en väldigt mörk tv-serie och känsliga tittare varnas. Den andra säsongen hade premiär den 10 januari och består av sex avsnitt.

Hur många har sett Euphoria?

Den andra säsongen av ”Euphoria” har i genomsnitt setts av 16,3 miljoner tittare per avsnitt, där säsongspremiären i början av året lockat nästan 19 miljoner amerikanska tittare hittills.

När kom Euphoria säsong 1 ut?

Första säsongen av Euphoria släpptes 2019 och tog världen med storm. På grund av pandemin har vi fått vänta extra länge på säsong två (även om vi fick två fristående bonusavsnitt). Den 10 januari var det äntligen dags för premiären av säsong två.

Hur ofta kommer avsnitt av Euphoria?

Euphoria får en tredje säsong. Den andra säsongen av Euphoria är i full gång på HBO Max. Det sista avsnittet sänds den 27 februari, och för dig som redan nu känner dig stressad över att säsongen lider mot sitt slut har vi goda nyheter. I ett inlägg på Twitter bekräftar HBO Max att serien får en tredje säsong.

Share this post