Rekommendationer

Ar StockX sakert?

Är StockX säkert?

Det som StockX erbjuder sina kunder Kunden kan även se om produkten har blivit verifierad som äkta. Efter att säljaren har valt till viket bud hen vill skicka produkten som är till försäljning så skickar StockX paketet till kunden. Efter det gäller en vanlig leveranstid på mellan 7 till 12 dagar.

Har StockX tull?

På sidor så som StockX, har du möjlighet för att hitta de mest unika och sällsynta sneakers, ha koll på prisutvecklingen och mycket mer. När du ska frakta hem dina sneakers till Sverige kan du slippa för strul med tull och moms, om du använder dig av ShopUSA.

Hur funkar StockX?

StockX har öppnat ett huvudkontor samt ett center, som gör att utbetalningen till säljare går fortare. Centret kikar även att varje sneaker och produkt som säljs via StockX är 100% autentiska. Detta innebär nu att det blir smidigare att köpa och sälja via hemsidan för europeiska kunder.

Hur man säljer på StockX?

StockX grundades 2015 och dess slagord är ”sakernas aktiemarknad”. Vad den här webbplatsen gör är att köpa streetwear, klockor, designerhandväskor, men mestadels sneakers, säkert och säkert. Tjänsten säljer ingenting utan fungerar snarare som en mellanhand för dig och säljaren i fråga.

Är det Tull från USA?

När du beställer kläder eller skor från USA ska du betala 25 procent i moms. Om det sammanlagda värdet för varorna överstiger 1 600 kronor ska du utöver momsen även betala tull. Tullavgiften på kläder från USA är 12 procent och på vissa typer av kläder tillkommer dessutom en tilläggstull på ytterligare 25 procent.

Är Restocks seriöst?

Köp inte skor från detta företag Jag har köpt skor som jag har fått vänta i nu över 2 veckor. Nu så får jag besked från företaget via mejl att mina skor kan inte komma på grund av att dem som sköter leveransen har COVID.

Var kan man köpa Jordans?

Köp Jordan-Skor. Nike SE.

Hur mycket betalar man i tull från USA?

Vissa varor har ingen tullavgift alls medan andra kan ha upp till 20 procent i tullavgift. Tullavgiften beräknas bland annat på inköpspris och fraktkostnad. Tullavgiften är densamma i hela EU, och tumregeln är att du ska betala tull om försändelsen innehåller varor med ett sammanlagt värde av mer än 1 600 kronor.

Share this post