Ny

Hur arbetar IKEA med CSR?

Hur arbetar IKEA med CSR?

Vi ser det som vårt uppdrag att skapa en bättre vardag för människor runtom i världen, och vi tar vårt ansvar på allvar på alla platser där vi har verksamhet. Framför allt strävar vi efter att ha en positiv inverkan på människor och på planeten, var vi än finns och vad vi än gör.

Har IKEA garanti?

Om IKEA anser att produkten omfattas av garantin betalar IKEA för reparation, reservdelar, arbete och eventuella personalresor, förutsatt att produkten går att reparera utan särskilda kostnader för IKEA. IKEA åtgärdar endast fel och reklamationer så länge varan finns kvar i Sverige.

Vilka tallrikar återkallar IKEA?

HEROISK och TALRIKA kan returneras till alla IKEA varuhus för full återbetalning. Kvitto är inte nödvändigt.

Har IKEA prisgaranti?

På IKEA vill vi ha en generös inställning gällande våra kampanjer och prissänkningar. För att göra det enkelt för våra kunder erbjuder vi mellanskillnaden återbetalad om man köpt varan är köpt 2 veckor innan eller efter kampanjen. I detta fall måste kvitto kunna uppvisas.

Har IKEA ett hållbart varumärke förknippar konsumenterna varumärket med miljö och hållbarhetsfrågor?

Varumärket hamnar för första gången på första plats i Sustainable Brand Index, Europas största varumärkesstudie om hållbarhet. – Vi är otroligt glada över att ha fått det fina betyget från konsumenterna. Det visar att vi nått ut med de framsteg vi gjort och ambitiösa mål vi satt för att bli klimatpositiva till 2030.

Hur använder IKEA sina sociala medier?

Studien visar även på att konsumenterna anser att sociala medier är en bra marknadsföringskanal för IKEA. Trots detta saknar de intresse av att besöka IKEA på dessa plattformar. Sociala medier har med raketfart blivit en del av vår vardag och användarna blir bara fler och fler.

Hur lång garanti har IKEA?

Hur länge gäller garantin? Garantin gäller i fem (5) år från ursprungligt inköps-/ leveransdatum. TILLREDA och LAGAN vitvaror har två (2) års garanti som gäller från ursprungligt inköps-/ leveransdatum. Originalkvitto/originalfraktsedel måste kunna uppvisas för att garantin ska gälla.

Vem lagar Ikeas vitvaror?

IKEA har i samarbete med Whirlpool och Electrolux tagit fram en serie snygga och energieffektiva vitvaror. Vitvaruservice är sedan 1999 en auktoriserad servicepartner och tar hand om eftermarknaden för Vitvarorna IKEA säljer.

Kan man lämna tillbaka monterade produkter till IKEA?

Det går bra att returnera en vara som är monterad om den är hel och ren. Kom ihåg att ta med inköpsunderlaget och om du handlade med kort, samma kreditkort du genomförde köpet med. Tänk på att en slutgiltig bedömning alltid görs på varuhuset och att returen måste ske inom tiden för öppet köp, 365 dagar.

Får man lämna tillbaka kuddar på IKEA?

Öppet köp i 365 dagar Du får pengarna tillbaka om du ångrar ditt köp och varan är oanvänd. Ta med kvitto. Vi vill att du ska känna dig trygg med att handla hos oss. Därför har vi öppet köp i 365 dagar som en extra hjälp till dig om du skulle ångra dig eller om det inte riktigt blev som du tänkt dig.

Har IKEA ett hållbart varumärke?

IKEA toppar Sustainable Brand Index för tredje gången efter att 24 300 svenskar sagt sitt. Om man frågar konsumenterna är IKEA bäst på hållbarhet. Ännu en gång hamnar varumärket på första plats på Sustainable Brand Index som är Europas största varumärkesstudie om hållbarhet.

Har företaget ett hållbart varumärke IKEA?

För andra året i rad toppar Ikea Sustainable brand index. Enligt undersökningen kopplar kunderna ihop möbeljätten med cirkulär ekonomi och samhällsansvar. Precis som förra året tronar möbeljätten Ikea överst i mätningen Sustainable brand index, Europas största kundundersökning gällande hållbarhet.

Share this post