Frågor

Vad ar det for smak pa Monster Nitro?

Vad är det för smak på Monster Nitro?

Smaken är den samma som doften, det smakar typ satsumas/mandarin/clementin.

Vad smakar monster Ultra Violet?

Är sötsyrligt i doften. Först när man tar sig första klunken och har funderat en stund är smaken identifierade: Amerikansk Grape soda. Drickan har den distinkta smaken av grape (druvor, inte grape som i citrus frukten) och färgvalet på burken är nu självklart.

Vad smakar den turkosa monster?

Smakprofil: Kiwi lime med en hint av gurka.

Vad är det för smak på Monster original?

Orginal monstret, monstret är grönt. Hur smakar det? Smaken kan lättast beskrivas med en jämförelse: Piggelin! Ja det stämmer, denna energidrycken smakar ganska likt en av Sveriges mest älskade pinnglassar.

Vilken monster har minst kalorier?

Produktinformation. Monster Energy är en livsstil på burk som uppskattas av konsumenter världen över. Med Absolutley Zero kan du dessutom njuta utan kalorier och socker.

Vad smakar monster Ultra Fiesta?

Sockerfria Ultra Fiesta är en blandning av saftig mango tillsammans med Monster Energys klassiska energimix som vi alla älskar.

Vilka Monster Energy finns i Sverige?

Monster Energy. Monster Energy. Nitro.

  • Monster Ultra. Ultra. Ultra Paradise. Ultra Blue. Ultra Watermelon.
  • Juiced Monster. Mango Loco. Monster Monarch.
  • Espresso Monster. Espresso Monster – Espresso and Milk. Espresso Monster – Salted Caramel.
  • Hur mycket taurin i Monster?

    INGREDIENSER: KOLSYRAT VATTEN, SUKROS, GLUKOSSIRAP, SYRA (CITRONSYRA), NATURLIGA SMAKÄMNEN, TAURIN (0,4%), SURHETS-REGLERANDE MEDEL (NATRIUMCITRAT), PANAX GINSENG ROTEXTRAKT (0,08%), L-KARNITIN L-TARTRAT (0,04%), KOFFEIN (0,03%), KONSERVERINGSMEDEL (SORBINSYRA, BENSOESYRA), FÄRGÄMNEN (ANTOCYANINER), VITAMINER ( …

    Vilken är den godaste monster smaken?

    Monster Doctor är den godaste drycken jag testat, syrlig och söt med smak av Mandarin/apelsin. Tätt efter den kommer Burn Äpple Kiwi och Monster Rehab. Coop säljer Monster för 10kr st denna veckan så har köpt hem en påse.

    Vad ska monster smaka?

    Share this post