Allmänning

Har Dani M och Linda Pira barn?

Har Dani M och Linda Pira barn?

2013 blev hon mamma till tvillingarna Kyiam och Daviel, 4, med exet Teddy Vidal, 30. Men sedan två år tillbaka är det slut och nu avslöjar artisten att hon har en ny pojkvän, nämligen hiphopkollegan Daniel ”Dani M” Monserrat, 28: – Vi är sambo och har varit tillsammans lite över ett år.

Vad hände med Dani M och Linda Pira?

Artisterna Linda Pira och Dani M pratade för första gången om sitt förhållande offentligt för bara några månader sedan – nu släpper de en kärlekslåt tillsammans. Rapparna Linda Pira och Dani M är sedan lite mer än ett år tillbaka ett par.

Vem är Linda Pira tillsammans med?

Dani M och Linda Pira är inte bara ikoniska soloartister, de är dessutom tillsammans. Paret har haft en relativt sluten relation, skyddad från media och nyfikna fans.

Vad heter Linda piras barn?

Samtidigt hade hon rätt nyligen avslutat ett förhållande, gått in i ett nytt med tre år yngre Teddy och de blev gravida nästan direkt. Med trillingar. – Det var för mycket, sammanfattar Linda. – Först såg de bara två på ultraljudet.

Vilket land är Dani M ifrån?

Dani M 2013. Daniel Monserrat, mer känd som Dani M, född 6 januari 1990 i Gävle, är en svensk rappare och reggaesångare. Han växte upp i Stenhagen i Uppsala med en finsk mor och en far från Venezuela.

Hur mycket tjänar Dani M?

Dani M AB har 6 anställda och gjorde ett resultat på 627 KSEK med omsättning 6 923 KSEK under 2021. Bolaget hade då en omsättningstillväxt på 2,3 %.

Vem är Miriam Bryants pappa?

Miriam Melanie Bryant, född 8 mars 1991 i Utby i Nylöse församling i Göteborg, är en svensk sångerska och låtskrivare….Miriam Bryant[redigera | redigera wikitext]

Miriam Bryant
Miriam Bryant, 2012.
Födelsenamn Miriam Melanie Bryant
Född 8 mars 1991 Utby, Göteborg, Sverige
Bakgrund Göteborg, Sverige

Hur gammal är Linda Pira?

36 år (25 augusti 1985)Linda Pira / Ålder

Var är Linda Pira ifrån?

Linda Pira växte upp i Hässelby i västra Stockholm. Hennes mor Zulima och far Kjell träffades i Colombia där han bodde i 15 år och drev barer. Innan hon föddes flyttade hennes föräldrar till Sverige.

Vart kommer Linda Pira från?

Linda Marie Pira Giraldo, född 25 augusti 1985, är en svensk rappare. Hon bor och är uppvuxen i Hässelby i norra Stockholm.

Hur gamla är Linda piras barn?

Familj: Pojkvännen Teddy, 26. Paret har åtta månader gamla sönerna Daviel och Kiyan. Aktuell: Släpper efterlängtade debut-EP:n ”Matriarken” i dag.

Vart är Dani ifrån?

Dani M[redigera | redigera wikitext] Dani M 2013. Daniel Monserrat, mer känd som Dani M, född 6 januari 1990 i Gävle, är en svensk rappare och reggaesångare. Han växte upp i Stenhagen i Uppsala med en finsk mor och en far från Venezuela.

Share this post