Ny

Vad ar levande vatten?

Vad är levande vatten?

Vi behöver få i oss högt antioxidant, ioniserat, väteberikat, rent och vattenmolekyl-strukturerat, s k levande vatten – detta som då tillför ren livsenergi och ger din kropp möjlighet till total återhämtning och uppbyggnad.

Hur gör man levande vatten?

Levande vatten kommer man åt genom att installera en vattenmaskin i anslutning till sin vattenkran. Maskinen kopplas enkelt till kranen och ger dig tillgång till levande vatten dagligen. Tar man väl hand om maskinen kan den hålla i en livstid.

Hur gör man joniserat vatten?

ABT Water säljer vattenrenare, vattenapparater och tillbehör så att du kan få rent, joniserat vatten direkt ur kranen. Jonisering är en process där man tillför eller tar bort en elektron. Vatten som har joniserats blir både alkaliskt och surt vatten medans pH-värdet i vattnet har förändrats upp eller ner.

Vad menas med att vi dricker samma vatten som dinosaurierna?

Vi dricker ”samma vatten” som dinosaurierna drack och det vatten som vi använder i dag är ett lån från kommande generationer. Jordens vatten förbrukas inte. Det lånas, används och återförs till vattnets eviga kretslopp. I Sverige har vi god tillgång på rent vatten.

Varifrån kommer vattnet på vår planet?

Vattnet på jorden härrör ända från tiden för planetens födelse. En del av vattnet uppstod när jorden bildades och har transporterats ut från jordens mantel och skorpa via vulkaner. En annan del av vattnet har tillförts jordens atmosfär genom ett bombardemang med små isplaneter.

Är vatten oändligt?

Jordens vatten kan inte ta slut. Det lånas, används och återförs till vattnets kretslopp. Det är därför viktigt att vi tar hand om vattnet så att även nästa generation, våra barn och barnbarn, kan dricka det!

Har sött vatten?

Bara tre procent av jordens vatten är sötvatten. Två procent sötvatten är bundet i glaciärer. Bara en procent sötvatten är tillgängligt för oss människor. Det är vattnet som finns i sjöar, vattendrag eller som grundvatten i marken.

Var kommer regnvatten ifrån?

Solen skiner och får vatten att dunsta ur hav och andra större vattensamlingar. Det dunstar också från alla gröna växter. Vindar driver den fuktiga luften över land och mer moln bildas. När molnen kyls ner börjar det regna.

Vem skapade vatten?

Share this post