Ny

Vad betyder mm slang?

Vad betyder mm slang?

Ursprungligt ord för pung, alltså det som sitter under lemmen. Förekommer även i danskan, med betydelse väska.

Vad betyder PP slang?

En syntetisk vulva, ofta med en djup och texturerad insida. Person 1: Tjena Roffe! Vill du prova min pp som jag köpte?

Vad betyder PK slang?

Politisk korrekthet, alternativt PK, är en nedsättande beteckning på en inställning där man är överdrivet noggrann med att följa rådande politiska värderingar och att följa den dominerande trenden i samhällsdebatten.

Vad är förkortningen för Vet inte?

Svar: NN står för det latinska uttrycket nomen nescio, där nomen betyder ’namn’ och nescio ’jag vet inte, jag känner inte till’. NN betyder alltså ’jag känner inte namnet’, och används ibland i betydelsen ’vem som helst’.

Hur mäts Slangdiameter?

När det gäller rör och tryckslang som mäts i millimeter (omnämns ofta som metric size på engelska sidor) så mäter man alltid ytterdiametern (YD) på tryckslangen/röret! Dvs, en slang med benämningen 50 mm har YD 50 mm.

Vad betyder PP vid försäljning?

PP – Polypropen – Nordic Plastics Group.

Vad är en PK tjej?

På måndag den 11 maj är det pk-dagen – där pk står för politisk korrekthet. Feministiskt perspektiv ställde fyra frågor till Parasto Backman, som är en av initiativtagarna. Bland annat vill de att folk ska hylla och ta tillbaka pk-begreppet, berättar hon.

Vad betyder PK Neologism?

Neologism (grekiska neos ”ny”, ”nymodig” och logos ”ord”, ”lära”) eller nyord (av ny och ord) är ett nybildat språkligt uttryck eller ett gammalt ord/uttryck använt i ny betydelse.

Vad är förkortningen för ISM?

Förkortning för ”Inte så mycket”. Förkortning som används t. ex i sms och messenger.

Hur förkorta jämför?

Hur förkortas jämför? Svar: Jämför förkortas jfr. Jfr är en sammandragsförkortning, som består av den första bokstaven, en mittenbokstav och den sista bokstaven i ordet jämför.

Vilken diameter trädgårdsslang?

Vanligaste dimensionerna på slangar är YD 12.5 mm (½ tum) och 19 mm (¾ tum).

Share this post