Ny

Ar Sprayvax bra?

Är Sprayvax bra?

Sprayvax har som regel rengörande egenskaper och stöter bort smuts, vilket gör det enklare att hålla bilen ren. Det är främst tänkt för dig som redan har ett befintligt vaxlager på bilen och vill stärka det samtidigt som du vill ge bilen lite extra glans.

Vilket är det bästa Lackskyddet?

Vi blev klart bäst i test för sk lackskydd, i ett vetenskapligt laboratorietest. Syftet var att undersöka de olika produkternas förmåga att vidhäfta till ytan över tiden, genom att göra ett hållbarhetstest. Resultatet visade att produkterna från MrCAP helt enkelt var överlägsna vinnare.

Vad är keramiskt Sprayvax?

Ett keramiskt lackskydd som enkelt appliceras på lackade ytor på bil, MC etc. Skyddar lacken, ger hög glans och bra avrinning. Späds ej och appliceras på våt lackyta.

Vilken är den bästa vaxet?

1. Bäst i test – LANZA Healing Style Urban Molding Paste. LANZA Healing Style Urban Molding Paste är ett hårvax som skiljer sig lite från mängden. Här får du inte bara en produkt som ger ditt hår en ökad volym och stadga, utan som också vårdar håret och ger det en bättre och mer formbar struktur.

Är biltemas vax bra?

Det kan det, men vax/lackskydd är inte bara för utseende utan även ett skydd. Det har glansprodukter mindre av. PS: En produkt från Biltema som faktisk är rätt dålig är deras däckglans. För att balansera kritiken så kan det nämnas att deras fälgtvätt ärt riktigt bra.

Är keramiskt lackskydd bra?

Keramiska lackskydd skyddar mot yttre påverkningar, gör bilen mer lättvättad, har lång hållbarhet och ökar markant glansen. Keramiska lackskydd är överlägset det bästa som du kan skydda din bil med, utöver alla fördelar så får du även en otrolig glans och djup i lacken.

Är det bra att Lackförsegling?

Skydda din nya bil direkt Med lackförsegling på en ny bil bevarar du dess ursprungliga skick i högre utsträckning. Dessutom är lackskiktet väldigt tunt på många nya bilmodeller, vilket har gjort att lackförsegling numer ofta erbjuds i samband med köp av ny bil. Detta eftersom det skyddar mot både rost och repor.

Share this post