Populära

Vilken ar den basta Polermaskinen?

Vilken är den bästa Polermaskinen?

Vinnare och bäst i test är Tokya MINI-21 V2. En Tokya MINI-21 är en liten polermaskin som är avsedd för att polera trånga områden och där det är svårt att komma åt. Den är multifunktionell då den både har roterande funktion som kan polera små områden och en 9 mm oscillerande funktion för ytor som är extra känsliga.

Hur får man bort hologram?

Om man fått hologram, så har man antingen polerat för djupt, för länge eller för snabbt på ett ställe utan att avsluta på rätt sätt. För att ta bort hologram så måste man avsluta men en försiktig, mild och ytlig slutpolering. Utan tryck och med en så fin kombination mellan polertrissa och polermedel som möjligt.

Vilken hastighet på polermaskin?

När man ska polera med SMAT-medel så börja med att sprida ut medlet på området med det lägsta varvtalet. Efter det så höjer du varvtalet till ca 1300-1600 rpm och med oscillerande maskin hastighetet 4-5.

Vad är excentrisk polermaskin?

Den både roterar och oscillerar. Det betyder att den roterar på en central axel och detta roterar i sin tur runt en excentrisk axel. En bra metafor för en Dual Action poleringsmaskin är faktiskt jordens bana: själva jorden roterar samtidigt som den också går i en bana runt solen.

Hur får man bort Polerrosor?

Re: Ta bort polerrosor Detta tar man bort enklast med oscillerande maskin med ett milt polermedel. Trutest 150 och låta vattnet dunsta av lite, var de väl du sa Musse.

Varför får man Polerrosor?

Det vi gör på våra bilar är att man börjar med ett grövre för att få bort repor,oxid och dyligt som försämrar lacken. sen polerar man med ett finare polermedel och mjukare trissor för att höja glansen och om de är några polerroser kvar så tar man bort dom.

Vilket polermedel ska man använda?

Ett annat polermedel från 3M som är en favorit är extra fine cut, väldigt allround och sopar banan med Lahega 17. Det är som natt och dag mellan dessa medel. Du kan få väldigt bra cut med en aggresivare rondell men den kan även ge en väldigt fin finish med mjukare rondeller.

Share this post