Populära

Vart kopa parfymer?

Vart köpa parfymer?

På Nordicfeel har vi ett stort urval av både damparfym, herrparfym och unisex. Hos oss hittar du både lyxiga parfymer online, billiga parfymer för alla plånböcker samt dofter som finns med i vår rea. Populära varumärken är Hugo Boss, Ariana Grande, Clean, Versace, Giorgio Armani, Escada och Gucci.

Hur mycket kostar parfym?

No. ValentinoDonna Born In Roma EdP. 572 kr.

  • No. Yves Saint LaurentBlack Opium EdP. 532 kr.
  • No. Ariana GrandeCloud EdP.
  • No. Giorgio ArmaniSì Passione Éclat EdP.
  • No. Giorgio ArmaniMy Way EdP.
  • No. Narciso RodriguezMusc Noir Rose For Her EdP.
  • No. RitualsThe Ritual Of Sakura Parfum D’Interieur.
  • No. Yves Saint LaurentLibre EdP.
  • Hur vet man att det är äkta parfym?

    Färger ska vara rätt och vätskan måste vara transparent, utan några flytande partiklar. Inskriptioner på flaskan – var uppmärksam på detaljer såsom bokstäverna (är dem förgyllda eller tryckta, jämför med en annan flaska som du vet är original). Inga tryckfel är tillåtna!

    Vad är skillnaden mellan parfym och eau de toilette?

    Vad som skiljer eau de parfum från eau de toilette är egentligen hur mycket parfymolja doften innehåller. Resten – majoriteten av doften – är vanligtvis alkohol och vatten. Doftkoncentrationer är uppdelade i kategorier – i fallande skala: parfum, eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne och eau fraiche.

    Är det äkta parfym på parfym se?

    Vi har ett brett sortiment med över 200 fina märken inom parfym, hårprodukter, hudvård och smink. Alla våra produkter är givetvis 100% äkta varor.

    Är lykos parfymer äkta?

    – Det första man ska tänka på är att alltid handla från auktoriserade återförsäljare! Det innebär att webbshoppens sortiment kommer direkt från leverantören eller distributören som representerar varumärket i landet. Då är produkterna garanterat äkta vilket inte alltid är fallet hos en icke auktoriserad återförsäljare.

    Hur får man Parfymprover?

    Gratisprover. Inget i livet är gratis, det vet vi redan. Men när du köper något på olika butiker, både stationära och på nätet så får du ofta en eller flera små s.k. carded samples av aktuella dofter (som lanseras just nu, eller lanserades för inte så länge sedan).

    Hur doftar Gucci Bloom?

    Noter av naturlig tuberos och jasmin skapar en oväntat fyllig, vitblommig doft på huden. Rangoon Creeper, en växt upptäckt i södra Indien som ändrar färg från vit till rosa och slutligen till rött när den blommar, tillför en pudrig, blommighet till doften.

    Share this post