Allmänning

Hur malar man rouge?

Hur målar man rouge?

Här kommer 10 snabba rougetips!

  1. Använd ett rouge som har en naturlig färg som är anpassad efter din hudton.
  2. Använd en liten rund borste så att du kommer åt på mindre partier.
  3. Applicera rouget i en rak linje på kindbenet – det lyfter ansiktet.
  4. Applicera aldrig rouget för nära inpå näsan.

Hur ska man applicera rouge?

Applicera rouge högt upp på kindbenen Trenden går ut på att applicera rouget högt upp på kindbenen istället för att lägga det på kindernas rundaste del. Genom att lägga rouget högre upp ändrar du enkelt formen på ansiktet och ger ett intryck av att det är skarpare till formen.

Vilken Blush passar mig?

För att veta vilken nyans som passar dig bäst bör du ha koll på om du har varma eller kalla pigment. Har du varma pigment väljer du ett rouge som går åt det varma hållet med gula toner, och har du kalla pigment väljer du ett kallt rouge som går mer åt det blå hållet.

Var placerar man rouge?

Placering av rouget är väldigt viktigt för att det ska se naturligt ut. Ett rouge ska alltid appliceras ca två cm från näsvingen och lika långt från ögat.

Hur applicera Blush?

♥ Rouget appliceras fördelaktigen med runda rörelser på din kind, det är verkligen viktigt med rätt pensel för ett fint resultat. Ta lite i taget och bygg på tills du får den färg du önskar. Det är lättare att applicera mera än att försöka ta bort färg. Tona ut ordentligt så inga skarpa kanter syns!

Vilken färgskala är jag?

Fastän också ögonfärgen och hårfärgen spelar roll, så kan man genom att titta på sin hudton lista ut vilka färger som passar bäst. Generellt sett passar du bättre i varma nyanser med gul underton ifall din hudton är varm, medan om din hudton är kall så passar du bättre i kalla nyanser med blå underton.

Hur applicerar man flytande rouge?

Flytande rouge: Applicerar du enklast med fingrarna eller en beautyblender. Samma som med krämrouge så sitter den bättre på under dagen än ett puderrouge.

Är Blush och rouge samma sak?

När du ska använda rouge i puderform, som Fit Me Blush, ska du alltid applicera pudret på äppelkinderna, du vet, där vuxna gillade att nypa dig som barn… Det är där blodet stiger naturligt när du tränar eller blir exalterad. Vissa gillar även att applicera rougen uppåt längs kindbenen för att ge extra dimension.

Vart sitter kindbenet?

Okben, kindben eller kindknota (latin: os zygomaticum) är ett parigt ben i människans kranium. Okbenet ledar mot överkäken , tinningbenet, kilbenet och pannbenet. Okbenet är placerat upptill på ansiktets sidor och utgör en del av ögonhålans botten och vägg, av fossa temporalis och fossa infratemporalis.

Var lägger man Blush?

Man använder rouge för att framhäva kinderna och ge dem den där perfekta lystern. Men du ska inte tro att det är oväsentligt var du lägger din rouge. Rouge ska nämligen läggas på “äpplet” på kinden och bakåt mot håret.

Share this post