Allmänning

Hur lang tid tar leveransen fran Elgiganten?

Hur lång tid tar leveransen från Elgiganten?

Paket Varan levereras från lagret till närmsta ombud inom 3–5 arbetsdagar. Vikt upp till 20 kg. Express – Paket Varan levereras från lagret till närmsta ombud inom 1–2 arbetsdagar.

Vad är frakten på Elgiganten?

Det finns mängder av olika transportalternativ hos Elgiganten beroende på var du bor och vad du önskar köpa. Brev skickas direkt till din brevlåda och levereras inom tre till fem arbetsdagar, alternativt en till två arbetsdagar om du väljer expressleverans.

När kommer mitt paket Bring?

Leverans till mottagare sker som standard 09:00-14:00/16:00 och i 2 timmarsfönster. I större städer kan även kvällsleverans erbjudas fram till kl. 21:00. Leverans sker måndag till fredag.

När kommer mitt paket från Elgiganten?

Vi skickar en länk där du kan se status på din leverans via sms efter lagd beställning. Du kan även se status på din leverans på mina sidor när du loggar in på Elgiganten.se. Dagen före planerad leverans skickar vi ut en påminnelse via sms om leveransen. Vi ringer ca 30 minuter innan vi kommer på leveransdagen.

Har Elgiganten hemkörning och installation?

Det allra enklaste och säkraste är att låta Elgiganten göra hela jobbet åt dig. Elgiganten erbjuder också hemkörning och leverans tjänster. Vi kan även hjälpa dig att bli av med dina gamla vitvaror.

Vad är Inbärning?

Hemleverans med inbärning Flytta undan saker och frigör utrymme så det inte utgör hinder för att få möbeln på plats. De som levererar godset avgör om möbeln säkert kan placeras i önskat utrymme. I annat fall levereras den innanför er ytterdörr.

Vad kostar Inbärning?

Inbärning – 799:-/produkt

  • Det måste vara någon hemma på den uppgivna adressen vid leverans.
  • Vid köp utan tilläggstjänster levererar vi normalt produkten till din tomtgräns/port inom 3-6 arbetsdagar.
  • Vid köp av tilläggstjänster förlängs normalt leveranstiden med ytterligare 3-10 arbetsdagar.

När levereras paket till ombud Bring?

Dina mottagare aviseras via SMS eller e-post, och paketen är alltid spårbara så de kan följa leveranserna i vårt mottagargränssnitt. Den generella leveranstiden är 1-2 dagar till större delen av Sverige, och 1-4 dagar inom Norden. Är du intresserad av att bli ombud för Bring? Fyll då i intresseanmälan här.

Vilken tid levererar Bring till ombud?

08.00-17.00, utan möjlighet för mottagaren att ändra dag eller tid. Som standard sker leverans med Flex Delivery, vilket innebär att leveransen sker utan kvittens/signatur, till angiven plats om sådan finns, annars utanför mottagarens dörr.

Share this post