Rekommendationer

Hur gor man Cash out pa ATG?

Hur gör man Cash out på ATG?

För att använda Cash Out klickar du på den gröna rutan synligt i exempelbilden nedan. Du kan även gå in på Mina spel och välja Sportkvitton för att begära Cash Out på spelet. Cash Out är endast tillgängligt på spel lagda på atg.se eller i appen, inte spel i butik.

Vad menas med cash out på Svenska spel?

Allt fler bettingsidor satsar på möjligheten till Cash Out, som är en funktion där spelarna får chansen att stänga spelet i syfte att säkra en del av vinsten. I denna artikel går vi igenom hur Cash Out fungerar samt vilka bettingsidor som erbjuder denna populära tjänst.

Hur läser man odds?

Det bästa du kan göra innan du börjar oddsa på nätet är att jämföra lite olika spelsidor. Där kan du hitta till de sajter som erbjuder bäst odds på de sporter som du vill oddsa på. Eller så kan du hitta en fin startbonus som ger dig en bra början av din betting!

Hur lång tid tar uttag ATG?

Det tar normalt 1-3 bankdagar innan beloppet är överfört till ditt bankkonto.

Vad är Cash Out Unibet?

Vår Cash Out-funktion erbjuder dig i detta läge att säkra ditt bet till en utdelning på exempelvis 170 SEK genom att lösa in ditt liveodds-spel, istället för att vänta till matchen är färdigspelad och potentiellt förlora hela din insats.

Hur funkar nya oddset?

Satsar man på ett lägre odds innebär det att man vinner oftare men att man vinner en mindre summa. Förlorar man sitt spel så förlorar man det satsade beloppet. Vinner man sitt spel så får man tillbaka det satsade beloppen gånger oddset som man spelade till.

Kan man vinna hur mycket som helst på bet365?

Det finns maximala vinstbegränsningar på spel hos bet365 inom en period på 24 timmar. Hur hög gränsen är beror på vilken sport, och vilket evenemang, du har spelat på. Då ett flervalsspel har placerats som innehåller val med olika maxvinstbegränsningar kommer den lägsta gränsen att gälla.

Share this post