Ny

Hur lange haller body mist?

Hur länge håller body mist?

PARFYMOLJA. Eftersom parfymolja har en så hög koncentration krävs det endast en liten mängd för att doften ska hålla i upp till tio timmar. Det här är alternativet för dig som vill dofta intensivt under längre tid. Vår White Musk® Perfume Oil ger dig en väl avvägd kaskad av blommiga noter som behagar och lockar länge.

Hur luktar mysk?

Mysk är från början en animalisk produkt från myskhjorten. Idag utvinns mysk företrädesvis från växter, bland annat muskblomman som vi ser till vänster, eller framställs på kemisk väg. Mysk är en mycket vanlig ingrediens vid parfymtillverkning, vilket ger parfymen en söt, sensuell, pudrig doft av läder och trä.

Varför Bodymist?

En body mist är en lätt spray som ofta innehåller fuktbevarande ämnen och har närande egenskaper. En body mist kan man med fördel spraya över hela kroppen och gärna när man har kommit ut ur duschen, just för att återfukta huden och för att förstärka känslan av att vara ren och fräsch.

Kan man ha body mist i håret?

Ett stort plus är att håret får återfuktning samtidigt. Mitt bästa tips är att använda Victorias Secret Body Mist. Dom är inte vårdande för håret men om du vill ha stor variation på dofter och kunna spraya på hela kroppen samtidigt så är det är superbra alternativ.

Får man ambra från?

Ambra är ett välluktande, vaxliknande ämne som kommer från kaskelotvalens (Physeter macrocephalus) tarmar, antagligen ett slags gallsten. Ambra består huvudsakligen av fetter, eteriska oljor (13 %) och bensoesyra.

Finns i mysk variant?

Den tillverkas ur tertiär butylklorid, Cl. C(CH3)3, toluol och aluminiumklorid. Det kolväte som då bildas, tertiär butyltoluol, nitreras sedan med salpetersyra och svavelsyra. Senare har många liknande preparat tillverkats.

Vilken herrparfym är bäst?

Topplista – Bästa herrparfymerna

  • Hugo Boss The Scent for Him.
  • Armani Acqua Di Gio Homme.
  • Paco Rabanne 1 Million.
  • Versace Eros Men.
  • Dior Sauvage.
  • Calvin Klein CK One Summer 2019.
  • Giorgio Armani Armani Code for Men.
  • Yves Saint Laurent Y for Men.

Vilken parfym luktar godast på killar?

Yves Saint Laurent Y for Men För att skapa killparfymen Y for Men, hämtade Yves Saint Laurent inspiration från märkets klassiska herrlook: vit t-shirt och skinnjacka.

Hur använder man en body mist?

Body Mist är precis lika väldoftande som en parfym, men i mindre dos och du sprayar den över hela kroppen istället för koncentrerade punkter. En Body Mist är också så mycket mer än en doft, du kan ofta använda dem på lakan, i rummet och ofta har de även andra egenskaper såsom återfuktande effekter.

Share this post