Allmänning

Vad tycker ni om CF Moto?

Vad tycker ni om CF Moto?

CF-Moto har fokus på hög kvalitet och är en av de mest prisvärda fyrhjulingarna på marknaden. CF-Moto är ett väletablerat varumärke som tar plats bland de ledande på den globala marknaden och varumärket har växt snabbt i hela världen. Sedan 2013 är de marknadsledande i Sverige med 24% marknadsandel.

Vad gäller för Terrängreggad ATV?

Terrängregistrerad ATV (Terränghjuling) Får köras på enskild väg, på inhägnat område och på egna ägor i skogsbrukssyfte. Du får även korsa allmän väg i 20km/h i syfte att ta dig till och från dina egna ägor.

Får man köra fyrhjuling i skogen?

Terrängkörning med fyrhjuling eller annat fordon leder ofta till skador på mark och växter. Motordrivna fordon i naturen kan även störa djur och människor. Därför är terrängkörning i regel förbjudet.

Hur bra är Goes ATV?

Goes har lyckats få den att kännas väldigt smidig i skogen och den tar sig fram väldigt mjukt, och när du kom- mer till lite trassligare och brantare ställen så har du 4×4-knappen att trycka på samt lågväxeln till din hjälp.

Vad ska man tänka på när man köper fyrhjuling?

Vare sig du köper en begagnad eller helt ny fyrhjuling är frågan du bör ställa dig vad den ska användas till? Ska du dra timmer? Ska den användas inom skogs-eller jordbruk? Ska den enbart köras i stan?

Är CFMOTO bra?

Det här är en välutrustad maskin med en lagom stor motor med gott om kraft som känns väldigt väl ihopskruvad. Man både kör och åker väldigt bra på CF 600 med en lagom styv fjädring både för terräng och på väg. Den känns trygg i alla lägen och den har en bra motorbroms som tar ner en säkert för branterna.

Vilket land kommer CFMOTO ifrån?

Företaget grundades 1989 i Kina och har sedan dess byggt upp ett väletablerat, globalt distributionsnätverk med över 1200 internationella partners runt om i världen. Under resans gång har CFMOTO hunnit utveckla över 98 olika fordonsmodeller, vilka är distribuerade till över 70 länder och regioner.

Share this post