Ny

Hur far man rabatt pa Uber?

Hur får man rabatt på Uber?

På uber.com kan du registrera ett uber-konto som gör att du kan resa med Uber. När du skapar ett konto kan du fylla i din Uber rabattkod från Rabble i rabattkodsfältet. När kontot är registrerat har du fått rabatt på din första resa med Uber tack vare din Uber rabattkod från Rabble!

Är det billigare med Uber?

uberX är Ubers nya, billiga och mest miljövänliga alternativ som är 30% billigare än de ledande taxibolagen i Stockholm. Vi är stolta över att kunna erbjuda Stockholms lägsta jämförelsepris á 199 kr! Bättre, smidigare och billigare än vanlig taxi, helt enkelt.

Hur blir man chaufför på Uber?

Vad krävs för att köra med Uber? Du måste vara så gammal som krävs för att köra i din stad, ha ett giltigt transportmedel och skicka in de dokument som krävs, inklusive ett giltigt taxikörkort och, om du är åkare, ett giltigt taxitrafiktillstånd.

Får sms om Uber kod?

Uber skickar en verifieringskod via SMS till det telefonnummer som användes för att konfigurera tvåstegsverifieringen. Standardpriser för SMS och data tillkommer. Dina verifieringskoder genereras av säkerhetsappen, så du behöver inte ha ett telefonnummer kopplat till ditt konto.

Vad kostar det att resa med Uber?

Prisberäkningarna omfattar aktuellt dynamiskt pris i ditt område. Appen meddelar dig även när dynamisk prissättning är aktivt. När du ska beställa en resa måste du godkänna den aktuella multiplikatorn för dynamisk prissättning som visas på skärmen som ett heltal med en decimal.

Måste man ha Taxilicens för att köra Uber?

Om du redan har en bil, ett giltigt taxikörkort och ett taxilicens kan du slutföra de enkla stegen nedan och börja köra med Uber inom bara några arbetsdagar.

Hur mycket tjänar man som Uber förare?

Företaget vill inte berätta om hur många som jobbar för dem, av konkurrensskäl. Förtjänsten för buden ska enligt företaget ligga på 110 till 125 kronor i timmen, enligt Henrik Berglin, operations manager på Uber Eats i Sverige.

Share this post